• Geri dön

  • 487 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Kadınları en iyi anlayan markalardan Penti, sadece modaya değil, teknolojiye ve sürdürülebilirliğe verdiği önem, proje ve yatırımlarla dikkat çekiyor.

Daha önce güvenli alışveriş ve müşteri deneyimi için teknolojik yatırımlar yapan ve bu kapsamda projeler geliştiren Penti şimdi de Dünyaca ünlü moda devlerinin teknolojilerine İstanbul’da ev sahipliği yapıyor. Uluslararası 13 marka ve bu moda markalarının temsilcilerinden oluşan 30 kişilik bir grup SAP Fashion Council kapsamında Penti merkez ofisinde buluştu.

Küresel bir müşteri, iş ortağı, çalışan ve düşünce lideri ağıyla dünyanın daha iyi çalışmasına ve insanların yaşamlarını iyileştirmesine yardımcı olan ve perakende markalarına ürünlerini sunan SAP’ın Penti ile ilişkisi; 2018 yılında SAP’ın geliştirdiği yeni ürünü “Fashion and Vertical Bussines Solution”ı Penti’nin satın alması ve bu ürünü Dünya’da ilk imzalayan marka olması ile başlıyor.

Türkiye’de yer alan ve bu ürünü ilk imzalayan tek marka olarak SAP Fashion Council’e dahil edilen Penti, 26-29 Eylül tarihlerinde dünyaca ünlü markalar yanı sıra SAP yöneticilerini de İstanbul’da Penti ofisinde ağırladı.

SAP Fashion Council ile SAP ürünlerini kullanan ve deneyimlerini markaların birbiriyle paylaşmasını sağlayan bu buluşmada, markalar fikir alışverişinde bulunurken, Penti aynı zamanda bu etkinliği ülkemizin millî, manevi, tarihi, kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak ve yaşatmak için güzel bir adım atmış oluyor.

Konuyla ilgili Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu, “Fashion and Vertical Bussines Solution”ı dünyada imzalayan ilk marka olmanın ve aynı zamanda teknoloji konusunda moda sektörüne öncülük etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

SAP Fashion Council’da Penti olarak ev sahibi konumunda olmak, uluslararası markalar ile bir araya gelerek moda ve teknoloji alanında fikirlerimizi bir adım ileriye taşımak adına bizim için çok değerliydi. Aynı zamanda misafirlerimizin ülkemizin önemli değerlerini keşfetmelerini sağlamasında payımız olması da bizler için mutluluk verici.” diyerek görüşlerini iletti. SAP Global Başkan Yardımcı ve Fashion CCO Peter Akbar ise “Dünyanın önde gelen markalarının C seviyelerinin, modanın geleceğini etkilemek, heyecan verici yeni sürdürülebilir teknolojiler hakkında fikir edinmek ve modaya yardımcı olacak yeni çözümler üzerinde iş birliği yapmak üzere İstanbul Penti Genel Merkezi'nde 2023 sonbaharında SAP Fashion Council’e katılmasından büyük mutluluk duyuyorum. SAP Fashion Council’e ev sahipliği yaparken gösterdiğiniz cömert konukseverlik ve muhteşem İstanbul'da herkesin hoş karşılandığını hissettirdiğiniz için Penti'deki arkadaşlara teşekkür ederiz. Ayrıca sponsor ortaklarımız Rizing ve Mercaux'ya da teşekkürlerimi sunuyorum. SAP Fashion Council’in çıtası bir kez daha yükseltildi!” dedi.

Bu sene Penti ev sahipliğinde gerçekleşen SAP Fashion Council kapsamında markanın merkez ofisinde yapılan toplantılar dışında misafirlerin ülkemizi keşfetmeleri ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan tarihi ve kültürel alanlarını görmeleri için İstanbul’un en önemli noktalarında yer alan Ayasofya, Sultanahmet, Yerebatan Sarnıcı gibi müze alanlarında geziye çıkıp, Türk yemeklerini deneyimleyecekleri restoranlarda ağırlandılar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL