• Geri dön

  • 600 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Penti, mayo ve bikinilerinin ne kadar dayanıklı olduğunu göstermek için hazırladığı test vitriniyle kadınları sadece moda değil kalite, dayanıklılık ve sağlıkla buluşturduğunu da kanıtlıyor!

Penti, lideri olduğu plaj kategorisinde modadan daha fazlasını müşterilerine vaat ederek konfor, rahatlık ve inovatif özellikleri ile yaza damgasını vuruyor.

Her sezon geniş ürün seçeneği ve karıştır & yakıştır özelliğiyle plaj kategorisinde lider olan Penti, İlkbahar-Yaz 2023 Plaj Koleksiyonlarında da tasarımları ve özel koleksiyonları yanı sıra sunduğu konfor, rahatlık ve inovatif özellikler ile dikkat çekiyor.

Penti şimdi de plaj koleksiyonlarına özel hazırladığı vitrin çalışmasıyla kadınları sadece moda değil kalite, dayanıklılık ve sağlıkla buluşturduğunu da kanıtlıyor!

Penti Test Vitrininde Sayaçlar İlerliyor!

Kadınları en anlayan markalardan Penti, onların aldıkları mayo ve bikinileri en az iki sezon kullanmak istemelerine yoğun klor ortamına karşı koyan ve 10 kat daha dayanıklı bir kumaşa sahip olan Lcyra Extra Life ile tasarlanan ürünleriyle cevap veriyor.

Yoğun ter, klorlu havuz ve tuzlu deniz suyu gibi etkilere karşı ürününü aşınmasını ve zarar görmesini engelleyen Lyrca Extra Life, mayo ve bikininin dayanıklılığını arttırarak uzun süreli kullanım sağlıyor.

Penti Plaj ürünlerinin kalite ve dayanıklılık testini ise vitrinden tüm merak edenlere ilgi çekici bir deneyim sunuyor. Nişantaşı Penti mağazasında yer alan vitrine yerleştirilen havuz içerisindeki mayo, sayaçtan canlı olarak takip edilebilecek şekilde 120 saat klorlu suda kaldığı bir teste giriyor.

Yoğun derecede klora maruz kalmasına rağmen ilk günkü kalitesinden ve dayanıklılığından bir şey kaybetmeyen mayosu ile Penti, test vitrini sayesinde kadınların vazgeçemeyeceği mucizevi bir dokunuşa imza atıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL