• Geri dön

  • 861 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


PENTİ, özel gereksinimli bireylerle gönüllü ve eşit şartlarda arkadaşlık projesi Best Buddies’i “Penti Loves Best Buddies Turkey” sweatshirt’ü ile destekliyor. Haydi, durma sende bu gönüllülük hareketine katıl!

Türkiye’nin lider iç giyim markası Penti, hazırladığı koleksiyonlarıyla olduğu kadar farkındalık yaratan ve harekete geçiren iş birlikleriyle de dikkat çekiyor.

Daha önce kadın, eğitim, regl, meme kanseri gibi konularda iş birliklerine imza atarak etkili bir farkındalık yaratan Penti, bu kez özel gereksinimli bireyler için gönüllülük hareketini destekliyor.

“Penti Loves Best Buddies” için tasarlanan sweatshirt satışından elde edilen geliri ‘Best Buddies Turkey’ ile paylaşan Penti; yurt genelinde “Gönüllülük, Kapsayıcılık, Özel Gereksinimli Bireyle Eşit Şartlarda Arkadaşlık, Liderlik, Sosyal Dahil Etme, Sosyal Etki, Sosyal Fayda, Farkındalık” konularında faaliyetleri yaygınlaştırmak için Best Buddies ile birlikte beraber çalışacak!

Neden Best Buddies?

Best Buddies, kendini özel gereksinimli bireylere bire bir dostluk, entegre istihdam, liderlik geliştirme ve kapsayıcı yaşam fırsatları yaratmak için; küresel bir gönüllülük hareketi oluşturmaya adamış, 50 ülkede 1.3 milyon gönüllü olan bir sivil toplum kuruluşu.

Bu hedef doğrultusunda Best Buddies Turkey 2010 yılından beri Türkiye’de 12 ilde 6.000 gönüllü ile adımlar atıyor. Projeye gönüllü olan ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine, bireysel ya da kurumsal başvuru yapan, iş yerleri ve çalışanlarına, proje kapsamında özel gereksinimli bireylere doğru yaklaşım ve liderlik eğitimleri uyguluyor.

Penti mağazaları ve www.penti.com internet adresinde satışa çıkacak Penti Loves Best Buddies sweatshirtlerinden alarak farkındalık yaratabilir ya da projeye gönüllü olabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL