• Geri dön

  • 460 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Yeni yıl heyecanı yaklaşırken hem kendinizi şımartmak hem de sevdiklerinizi mutlu etmek için hediye seçenekleri tabii ki Penti’de!

Penti’siz bir yeni yıl düşünülemez!

Bunu sadece uğur getireceğine inanılan kırmızı iç çamaşırlarına gönderme yapmak açısından değil, bu sezonun yeni yıl koleksiyonları için söylüyoruz.

İç giyim ve çorap denildiğinde ilk akla gelen marka olan Penti, yeni yıl koleksiyonuyla yılbaşı gecesi nerede olursanız olun kutlamanıza hem ışıltı hem fark katıyor!

Yılbaşı koleksiyonlarının vazgeçilmez rengi kırmızı, bu sene de Penti koleksiyonunun başrolünde yer alıyor. Farklı kap ve formlarda, kırmızı ve siyah renk alternatifleriyle sunulan sütyen ve külotlar, yeni yıl ruhunu nakış işlemeleri ve dantellerle tamamlıyor.

Monokrom alt üst takımlar, işleme detaylarıyla romantik bir görünüm sunarken, büyük beden seçenekleriyle tüm kadınlara uygun bir koleksiyon yaratan Penti aynı zamanda en sevilen Hiç Çamaşırı tasarımlarını da yeni yıla uyarlıyor. İç giyimin yanı sıra son dönemde günlük kombinleri tamamlayan dantelli braletler yeni yıl akşamına en çok yakışan seçenek oluyor.

Işıltıyı takip et!

Penti’den hem eğlenceli hem fark yaratan bir sürpriz yeni yıl koleksiyonuna özel olarak karşınızda! Koleksiyona özel olarak tasarlanan “Glow in the Dark” grubunda yer alan tasarımların üzerinde yer alan çiçek desenleri karanlıkta parlıyor!

Siyah ve mor tonlarındaki özel tasarımlarıyla “Parti” grubu ise hem iç hem de dış giyimde kullanılabilen kadife tasarımlar, parlak ve ışıltılı seçenekleriyle parti ruhunu sonuna kadar hissettiriyor.

Koleksiyonda her yaşa, her zevke ve stile uygun saten, dantel, ışıltı dokuları bulmak mümkün. Aynı zamanda Penti bu sezona özel hazırlanan taşlı ve parlak ince çoraplarla geceye damgasını vuruyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL