• Geri dön

  • 359 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Unutmayın, “Her Kadının Sütyeni Kendine Özgüdür.”

Türkiye’nin lider iç giyim ve kadınları en iyi anlayan markası Penti, fark yaratacak yepyeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor.

Kadınların yaşamlarının tüm yolculuklarında ihtiyaca cevap veren ürünleriyle yanında olan Penti, bu yeni kampanyasında kadınların göğüs tipi nasıl olursa olsun sütyeninin kendine özgü olduğunu vurguluyor. Sadece tasarım anlamında değil inovatif anlamda da doğacak ihtiyaçları göz önüne alarak sunduğu ürün çeşitliliğiyle kadınlara ‘Biz Sana Uyarız” diyor.

“Her Kadının Sütyeni Kendine Özgüdür.”
Her kadın benzersizdir ve tabii ki göğüsleri de öyle! Kadınların farklı yaşam evrelerini kapsayan, zaman içinde doğabilecek ihtiyaçlarına inovatif çözümler sunan, en önemlisi bir kadın markası olarak onlarla ve vücutlarıyla empati kuran Penti, geniş ürün yelpazesiyle aslında mesajını çok net veriyor: Sen sütyenini göğsüne uydurmak için zorlama, biz sana mutlaka uyarız.

Doğru sütyeni seçmenin meme sağlığı için çok önemli olması bir yana kadınların kendini nasıl daha fazla iyi hissetmesi üzerine yoğunlaşan Penti bir yandan da oluşan algıyı yıkıyor! Küçük göğüslü bir kadının doğal görünümünü korumak isteyebileceği ya da büyük göğüslü bir kadının minimize etmek yerine ‘Push Up’ tercih edebileceğini düşünen ve kadınların istediği gibi görünmesine imkan sağlayan Penti, 5 farklı seride topladığı sütyeniyle kadınların aradığı cevabı veriyor.

Hiç Çamaşırı: Kim demiş balensiz sütyen kullanılmaz diye! Bu tellere ihtiyacımız olmadığını bize öğreten Penti’nin pamuklu, üçgen, kadınların vazgeçilmezi olan ve sonsuz konfor sağlayan sütyeni.

Lifting: Ağırlığı eşit olarak böl ve daha iyi bir görünüm yakala! Penti Lifting serisinde yer alan sütyenler ile hayal değil, gerçek.

Push Up: Göğüslere tam olarak oturan bir Push-Up sütyen kadınların en iyi arkadaşı! Göğüslerinizi desteklerken, doğal olarak bir kaldırma sağlayan bu sütyen kıyafetlerinize mükemmel uyumuyla daha iyi bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur.

Total Support: Büyük göğüslü kadınlar için ürün yelpazesi sunan Penti, daha küçük göğüs hayali kuran ya da daha rahat hareket etmek isteyen kadınlara bu toparlayıcı sütyeni sunuyor. Total Support serisinde yer alan sütyenler gün boyu rahat hareket etmenizi ve tam istediğiniz gibi göğüslere sahip olmanızı sağlıyor.

Seamless: Dikiş yok, balen yok, sert kumaş yok! Destek var! Konfor var! Yumuşacık bir his var!

Her kadının bir sütyeni ve her sütyenin olduğu bir Penti iyi ki var!
Penti mağazaları ve penti.com internet adresi doğru sütyeni bulması için tüm kadınları bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL