• Geri dön

  • 629 Görüntülenme

  • 156 Haber

  • 1.836 İşletme görüntülenme


Uygun çözümleri bulamadığınız için o elbiseden, o bluzdan, o giymeyi çok istediğiniz parçadan vazgeçmeye son! Dekolte giymenin püf noktalarını Penti ile çözüyoruz, ‘DekolTemiz’in keyfini çıkarıyoruz!

Kadınları en iyi anlayan markalardan Penti, dekolte çözümleriyle stilinizi doyasıya yaşamanıza ve özgürce hareket etmenize yardımcı oluyor.

Farklı dekolte kombinasyonları için kullanılabilecek birçok model ve çözüm üreten Penti, kadınların doğru iç çamaşırı ve buna uygun aksesuarları ile kusursuz görünümlerini desteklemeye ve konforlarını sağlamaya DekolTemiz serisi’ ile devam ediyor.

Peki, siz DekolTemiz serisinde yer alan ve dekolte giymeyi ‘en temiz’ haline getiren modelleri keşfetmeye hazır mısınız?

Multiway Sütyen hem push up hem de push up olmayan alternatiflere sahip. Göğüslere doğal bir dolgunluk kazandırırken, ayarlanabilir askıları sayesinde 4 farklı kullanım sağlıyor. Aynı zamanda askılar çıkarılarak straplez olarak giyilebiliyor. Multiway, özellikle sırt dekolteli elbiseler için harika bir çözüm sunuyor.

Balensiz Hiç Çamaşırı serisinden olan Decolette Push Up sütyen, göğüsleri daha dolgun bir görünüme ulaştırıyor. Gün boyunca rahat ve konforlu hisler sunan model, göğüsleri yukarı kaldırarak istediğiniz göğüs dekoltesini sağlıyor. Ayarlanabilir askılara sahip.

Çıkarılabilir askılara sahip olan Wowbra Sütyen, straplez olarak kullanılabilen yapısıyla dekolte çözümü sunuyor. Ekstra push dolgu kapları, göğüslere dolgun bir görünüm kazandırıyor ancak istenirse kaplar çıkarılabiliyor.

Seride ayrıca göğüsleri kaldırarak lifting etkisi sağlayan, sırtı ya da önü açık elbiselerle kullanılacak yapışkanlı tasarımlar, göğüsleri istenilen pozisyonda tutmak veya kaldırmak için ‘Göğüs Şekillendirme Bandı’, ‘Çapraz Askı Klipsi’, ‘Çift Taraflı Dekolte Bandı’, ‘Göğüs Ucu Gizleyici’, ‘Sütyen Askı Pedi’ gibi çözümler yer alıyor.

Artık dekolte derinliğinizin hiçbir önemi yok, ne istediğiniz Penti DekolTemiz serisi ile sadece sizin elinizde! DekolTemiz

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL