• Geri dön

  • 1.028 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Geliştirdiği ürünlerle hayatı birlikte kolaylaştıran Koroplast, 14 Şubat Sevgililer Günü için eğlenceli bir reklam filmine imza attı. Dijital mecralarda yayınlanmaya başlayan filmde, anıları biriktirmekten sevdiklerinizi sarıp sarmalamaya kadar, “14 Şubat’ta birlikte aşkla yapılacak 5 şey” yer alıyor.

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen lider markası Koroplast’ın 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlanan filmi dijital ortamlarda yayınlanmaya başladı. “14 Şubat’ta birlikte aşkla yapılacak 5 şey” sloganı ile yayınlanan filmde, Koroplast’ın 40 yıllık uzmanlığı ile geliştirdiği ürünlerinin hayatı birlikte kolay ve güzel hale getirdiğine vurgu yapılıyor.

Sevgililer Günü’ne eğlenceli bir yaklaşım sunan filmde Koroplast ürünleri ile anı biriktirin, sevdiklerinizi sarın, sarmalayın, aşkınızı hep taze tutun gibi öneriler sıralanıyor. Herkesin Sevgililer Günü’nü aşkla kutlayan Koroplast, #HayatBirlikteKolay diyerek bu özel günde güzel anları sevdiklerinizle paylaşmanızı öneriyor.

Filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=OJWV2QFYoMw

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL