• Geri dön

  • 832 Görüntülenme

  • 86 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Koroplast’tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel reklam kampanyası

Koroplast’tan Dünya Kadınlar Günü reklam kampanyası

Geliştirdiği ürünlerle hayatı birlikte kolaylaştırmayı öneren Koroplast, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yeni bir reklam kampanyasına imza attı. Dijital mecralarda yayınlanmaya başlayan yeni reklam filminde sevilen oyuncu Gonca Vuslateri rol alıyor. Reklam filminde Vuslateri, daha yaşanılır bir dünya için cinsiyet değil çöpleri ayrıştırmayı savunuyor.

Türkiye’nin çöp torbası denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast’ın Dünya Kadınlar Günü’ne özel yeni reklam filmi dijital ortamlarda yayınlanmaya başladı. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri’nin rol aldığı reklam filminde daha yaşanılır bir dünya için cinsiyetleri değil, çöpleri ayrıştırmanın gerekliliğine vurgu yapılıyor.

Dünya Kadınlar Günü’nde ayrıştırmanın çöple sınırlı kalması gerektiğine vurgu yapan reklam filminde Gonca Vuslateri, geri dönüştürülebilir atıkları çöpten ayırarak geri dönüşüme ve çevreye fayda sağlayacak ayrımcılığı desteklediği mesajını veriyor. Kimsenin kimseyi cinsiyeti üzerinden ayrıştırmadığı bir dünyanın ancak birliktekolay olduğuna dikkat çeken Koroplast, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ayrımcılığa dair farklı bir bakış açısı sunuyor.

Koroplast’ın yeni reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=dQTxIt0Ujyw

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL