• Geri dön

  • 128 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde ilk akla gelen markası Koroplast, iç yüzeyi pişirme kâğıdı dışı ise alüminyum folyo olan Sar Pişir ve yanmaz-yapışmaz özelliğiyle yiyeceklerin tepsiye yapışma derdini ortadan kaldıran Pişirme Kâğıdı ürünleriyle Ramazan ayında iftar sofralarının hızlı ve pratik bir şekilde hazırlanmasına yardımcı oluyor. Tepsi yıkama derdi olmadığı için Pişirme Kağıdı kullanımıyla 6 kat daha az su ve 4 kat daha az deterjan kullanılırken Sar-Pişir kullanımıyla enerji ve 13 dakika zaman tasarrufu sağlanıyor.

Mutfak yardımcı ürünleri kategorisinde Türkiye’nin lider markası Koroplast, ‘Birlikte Kolay’ mottosuyla geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor. Koroplast’ın pişirme grubu kategorisi içerisinde yer alan Sar Pişir ve Pişirme Kâğıdı ürünüyle iftar sofraları hazırlamak kolaylaşırken mutfaktaki zaman sevdiklerinize kalıyor, ev tasarrufu mutfakta başlıyor.

Her tepsiye uygun boyutta hazır olarak kesilmiş Koroplast Pişirme Kâğıdı, yanmaz ve yapışmaz özelliği ve 220 derece ısıya kadar dayanıklı yapısıyla yiyecekleri güvenle pişiyor. Aynı zamanda hayvansal ve bitkisel yağ ile BPA (Bisphenol A) içermiyor. Tepsi yıkama derdini bertaraf ettiği için her kullanımda 6 kat daha az su ve 4 kat daha az deterjan kullanımıyla tasarruf sağlatıyor.

Koroplast Sar Pişir’in iç yüzeyindeki pişirme kâğıdı, yemeklerin yanmadan, yapışmadan pişmesini sağlarken, dışı yüzeyindeki alüminyum folyo sıkıca yemeği sarmanızı ve kendi buharında daha lezzetli bir biçimde pişmesini sağlıyor. Sar Pişir’in dış yüzeyinde yer alan ve güçlü bir iletken olan alüminyum folyo, ısının eşit dağılmasına ve kâğıdın her alanına nüfuz etmesine imkan tanıyor. Böylece çok fazla emek isteyen, pişmesi zor olan yemekler besin değerini kaybetmeden hızlı ve eşit bir şekilde pişiyor. İçi pişirme kağıdı olan ve gıdaya temas etmesinde herhangi bir problem olmayan Sar Pişir, yemeklerin pişme süresini kısalttığı için her kullanımda 13 dakika zamandan ve enerjiden tasarruf sağlatıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL