• Geri dön

  • 281 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Koroplast ile “Paylaş, Bayram Et!

Koroplast, Kurban Bayramı’na “Paylaş, Bayram Et” reklam filmi ile giriş yapıyor. Televizyonda, radyoda ve dijital kanallarda yayınlanan reklam filminde, bayramı özel kılanın paylaşmak olduğu ve paylaşmanın da Koroplast ile yine birliktekolay olduğu vurguluyor.

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, Kurban Bayramı’na özel reklam filmi ile dikkat çekiyor. Hayatın her alanında “Birlikte Kolay” söylemiyle seslenen Koroplast, Kurban Bayramı’nda paylaşmanın önemini vurguluyor.

“Paylaş, Bayram Et” filminde bayramda da tüketicilerin yanında olduğuna değinen Koroplast, pratik ürünlerinden Çift Kilitli Poşet ile kurban etinin pay edilerek ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin kolaylığını izleyicilere gösteriyor. Kurban etini, neşeyi, birlikte olmanın mutluluğunu ya da sadece sıcak bir gülümsemeyi paylaşmaya davet eden reklam filminde, ailece bir arada geçirilen bayramların özlenen keyfi de hatırlatılıyor.

Koroplast’ın “Paylaş, Bayram Et” reklam filminde hem paylaşmanın keyfine varılıyor hem de Çift Kilitli Poşet’in pratikliğiyle bayram coşkusunu sevdiklerinizle yaşamaya zaman kalıyor.

Kurban Bayramı reklam filmi linki:

Künye
Reklamveren: Koroplast
Reklamveren Temsilcileri: Gülsün Mersin, Bengü Kıran, Seçil Oyan, Gizem Kuzey
Reklam Ajansı: Vapp Works
Yaratıcı Ekip: Orhan Tanak
Marka Ekibi: Burcu Erenkuş
Prodüksiyon Şirketi: Vapp Prodüksiyon
Yönetmen: Tunç Erenkuş
Görüntü Yönetmeni: Engin Özkaya
Prodüktör: Gökhan Yıldız
Müzik: Oğuz Kaplangı
Medya Satınalma: Wavemaker
PR Ajansı: Goodworks

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL