• Geri dön

  • 738 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markalarından Koroplast, yenilikçi ürünleriyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor. Pratik ve güvenilir çözümler sunan Koroplast, kilitli ve çift kilitli poşetleri, alüminyum folyo ve streç film ürün seçenekleriyle gıdaların uzun süre bozulmadan muhafaza edilerek tazeliğini korumasını sağlıyor. Oldukça kolay açıp kapanan kilitli poşetler defalarca kullanılabiliyor.

Gıdaların doğru koşullarda ve hijyenik bir şekilde saklanması sağlığımız için oldukça önemli. Tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak ürünler üreten Koroplast, ‘Birlikte Kolay’ mottosuyla geliştirdiği ürünlerle gıdaları buzdolabında ve dondurucuda uzun süre koruyacak pratik ve güvenli çözümler sunuyor.

Kalabalık misafirlerinizi ağırladığınız, yılbaşı gibi özel gün ve gecelerin ardından bir sonraki güne kalan yemekler, Koroplast kilitli ve çift kilitli poşetler ile güvenle ve hijyenik bir şekilde saklanabiliyor, böylece gıda israfını azaltmaya yardımcı oluyor. Koroplast’ın alüminyum folyo ve streç film ürünleri ise gıdaların buzdolabında uzun süre tazeliğini korumasını ve hijyenik kalmasını sağlıyor.

Yediden yetmişe herkesin yaşamına dokunan ürünler

Her türlü kullanım ihtiyacını karşılamak için farklı ebatlarda tasarlanan, üretim teknolojisiyle ev yaşamının kalitesini yükselten kilitli ve çift kilitli poşetler, kalın yapısı sayesinde defalarca kullanılabiliyor. Çift kilitli poşet buzluk veya derin dondurucunun saklama koşullarına uygunluk gösterip, özel kilitli yapısı sayesinde sıvı ürünleri sızdırmazken kilitli poşet ise direkt buzdolabında saklamaya ihtiyaç duyulan gıdalar için tercih ediliyor.

Koroplast Streç Film ve Koroplast Alüminyum Folyo ise kapağı olmayan her kapta kapak görevi görüyor, gıdalara hijyenik bir ortam sağlayarak dış ortamdan gelebilecek mikropların bulaşmasını engelliyor. Ayrıca buzdolabına yemek kokusunun sinmesini, gıda kokularının birbirine karışmasını önlüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL