• Geri dön

  • 865 Görüntülenme

  • 86 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin yaşam kalitesini artırmaya devam eden Koroplast, temizlik ürünleri kategorisinde Trendyol’da mağaza açarak bir ilke imza attı. ‘Yılın Trend Renkleri’ konseptiyle farklı bir mağaza stili yaratan Koroplast, kullanıcılarına alışılmışın dışında bir temizlik deneyimi sunuyor.

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen lider markası Koroplast, sünger, mutfak bezi ve mikrofiber bez kategorisi özelinde Trendyol’a mağaza açarak bir ilke imza attı. Trendyol'da 'Yılın Trend Renkleri’ konseptiyle farklı bir mağaza stili yaratan Koroplast, insanların hayatını kolaylaştırmaya odaklanıyor. Trendyol'da mağaza açarak online ulaşılabilirliğini de artıran Koroplast, gerçek modellerle gerçekleştirdiği fotoğraf çekimleriyle temizlik ürünlerini tanıtan ilk marka olma özelliği taşıyor.

Birbirinden renkli ürünlerle zahmetsiz temizlik, zamandan tasarruf
Koroplast, "Birlikte Kolay" mottosuyla geliştirdiği inovatif ürünleriyle tüketicilerinin günlük temizliklerinde de yanında olmaya odaklanıyor. Koroplast bulaşık süngerlerinin özel oluklu ve düz formu ile yüzeyleri çizmeden, zor kirleri ve lekeleri kolayca temizliyor. Mikrofiber ailesinde yer alan yağ-kir söker, cam bezi, banyo bezi ve temizlik bezi, çift taraflı kullanım imkanı sağlayan tasarımlarıyla kullanıcısının zamandan tasarruf etmesini sağlıyor. Kirleri zahmetsizce temizlenmesini sağlayan yüzeyine ek olarak diğer yüzeyi ile mükemmel parlaklığın ismi olan ürünler, ekstra emici yapısıyla da iz-hava bırakmıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL