• Geri dön

  • 943 Görüntülenme

  • 87 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Normalleşme dönemine girdiğimiz bu süreçte tüm hijyen kurallarına uyarak dışarı çıkmak oldukça önemli. Sosyal mesafe ve hijyen konularında alacağımız önlemler hala hayati önem taşıyor. Peki, dışarı çıkarken kendimizi hijyenik olarak nasıl koruyabiliriz? Maske ve eldivenimizi dışarıdan eve gelince nasıl çıkarmalıyız? Telefonumuzun hijyenini nasıl sağlayabiliriz? Evde pratik bir şekilde dezenfektan ürünle mendiller hazırlayabilir miyiz? İşte tüm bu soruların cevaplarını hayatı kolaylaştıran çözümleriyle Koroplast sizin için derledi.

İçinde bulunduğumuz gündem nedeniyle kişisel hijyenin öneminin artık daha çok farkındayız.Yavaş yavaş normalleşme dönemine girdiğimiz bugünlerde evlerimizden çıkıyor, işlerimize gidiyor hatta sosyalleşiyoruz. Peki, dışarı çıkarken kendimizi hijyenik olarak nasıl koruyabiliriz? İşte hayata kolaylaştıran çözümleriyle Koroplast’tan etkili hijyenin ipuçları…

Koroplast ile adım adım etkili hijyen…
Koroplast, bu süreçte uygulayabileceğimiz basit ama etkili hijyen önerilerini sizin için derledi.

• Maske ve eldivenlerinizi Koroplast çift kilitli poşet ile hijyenik bir biçimde saklayın.
• Elinizi maskenize değdirmeden lastiklerinden çıkarmaya özen gösterin ve hijyen kurallarına dikkat edin.
• Kirlenen maskeniz ve eldiveniz için çantanızda yedek bir Koroplast çift kilitli poşet bulundurun.
• Telefonunuzu Koroplast Streç Filme sararak koruma altına alın.

https://www.youtube.com/watch?v=UVhmsRuPkdE

Evde Yapabileceğiniz Dezenfektan Mendil İle Hayatı Kolaylaştırın
Aynı zamanda her zaman ellerin su ve sabunla yıkanması gerektiğini hatırlatan Koroplast, bunun mümkün olmadığı durumlar için kullanabileceğiniz dezenfektan ürünle hazırlanan mendil tarifini sizin için hazırladı. Özelikle cep telefonu, anahtar, kapı kolları gibi yerleri bu mendillerle dokunabilir, hijyeninizi sağlayabilirsiniz.

Malzemeler
Emiciliği kuvvetli rulo peçete 
4 su bardağı su
100 ml dezenfektan 
Koroplast Çift Kilitli poşet

Hazırlanışı;Derin bir kase içine 4 bardak su, 100 ml dezenfektanı ekleyin. Ardından rulo peçetenizin orta kartonunu çıkartın ve emeceği şekilde dik bir konumda kaba batırın biraz emmesi için bekleyin. Ters çevirin diğer tarafının emmesi için bekleyin. Ardından mendil gibi tek tek Koroplast Çift Kilitli Poşet’ler içine koyarak çantanızı koyup, yanınızdan ayırmayın.

https://www.youtube.com/watch?v=JzHX4JkcugA

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL