• Geri dön

  • 333 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin akla ilk gelen lider markası Koroplast, çöp torbası, mutfak yardımcı ürünleri ve temizlik kategorileriyle tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak inovatif çözümler üretiyor. “Birlikte Kolay” mottosuyla temizlik kategorisiyle de ürün yelpazesini genişleten Koroplast, ‘Banyo Islak Temizlik Havlusu’ ve ‘Çok Amaçlı Islak Temizlik Havlusu’ ürünleriyle evde temizlenecek neresi varsa zahmetsizce temizleme imkanı sunuyor.

Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleriyle tüketicilerine yaratıcı ve pratik çözümler sunan Koroplast, “Birlikte Kolay” mottosuyla inovatif çözümlerini temizlik ürünleri kategorisine de taşıyor. Özel formüllü ıslak temizlik havluları, 2 katı büyüklüğe sahip yüzeyi sayesinde tek yaprakla birçok alanda hızlı ve kolay temizlik imkanı sunuyor.

Evin her köşesinde tek yaprak ile çok amaçlı temizlik
Antistatik özelliğiyle tozlanmayı geciktiren Çok Amaçlı Islak Temizlik Havlusu, kullanıldığı yüzeylerde iz bırakmıyor. Özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde tüm yaşam alanlarında kullanılabilen ürün, günlük pratik temizliğe ve hijyene olanak tanıyor. Ege limonlu, defne ve yasemin karma kokularıyla eve ferahlatıcı bir koku veren Çok Amaçlı Islak Temizlik Havlusu, aynı zamanda kötü kokuları hapsediyor.

Koroplast Çok Amaçlı Islak Temizlik Havlusu, dış alanlarda, masa, sandalye, sehpa, tezgâh, kapı kolları, avize, dolap tutacakları, çöp kutusu, ocak, fırın dış temizlik, ofis ve cihazların LCD ekranları hariç dış yüzeylerde rahatça kullanılabiliyor.

Minimum eforla banyoda hijyenik temizlik
Banyo kirlerini hızlı ve etkili bir şekilde temizleyen Banyo Islak Temizlik Havlusu, yüzeylerde uzun süre taze okyanus kokusu bırakıyor. Düzenli kullanımda kireçlenme oluşumunu önlerken aynı zamanda yüzeylere ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.

Koroplast Banyo Islak Temizlik Havlusu, duş, küvet, lavabo, banyo tezgâhı, fayans, banyo armatürleri, klozet ve diğer banyo yüzeyleri gibi geniş bir alanda kullanılabiliyor, maksimum hijyeni minimum eforla sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL