• Geri dön

  • 767 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, temizlik kategorisindeki yenilikçi ürünleriyle de küçük büyük herkesin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Koroplast’ın ‘Banyo Islak Temizlik Havlusu’ ve ‘Çok Amaçlı Islak Temizlik Havlusu’ ekstra büyük boyutuyla tek yaprakla birçok alanda hijyenik ve pratik bir temizlik imkanı sunarken mikrofiber banyo, mutfak ve cam bezleri ise çift etkili yapısı sayesinde hem zorlu kirleri çıkartıyor hem parlatıyor; tek ürünle çoklu kullanım olanağı sağlıyor.

‘Birlikte Kolay’ mottosuyla tüketicilerin yaşam kalitesini yükseltecek çözümler sunan Koroplast, temizlik kategorisi özelinde geliştirdiği en etkili ve yeni ürünleriyle ev temizliğini son derece pratikleştirerek çift etkili, hijyenik ve kalıcı bir temizlik sunuyor.

Evin her köşesinde kullanılabilen ıslak temizlik havluları
Koroplast’ın ‘Çok Amaçlı Islak Temizlik Havlusu’ özel olarak geliştirilmiş formülü ve antistatik özelliğiyle tozlanmayı geciktirirken kullanıldığı yüzeylerde iz bırakmıyor, evin her alanında hijyen sağlıyor. ‘Banyo Islak Temizlik Havlusu’ ise kirleri etkili bir şekilde temizleyen özel formülü ve taze okyanus kokusuyla tek yaprakta maksimum temizlik sağlıyor. Düzenli kullanımda kireçlenme oluşumunu önlerken, banyo yüzeylerine de parlaklık veriyor.

Zorlu lekeler için çift etkili dokunuşlar
Koroplast’ın çift etkiye sahip mikrofiber banyo, mutfak ve cam bezlerinin tırtıklı yüzeyleri zorlu kirleri çıkarıyor, diğer yüzeyleri ise çizmeden parlatıp, iz, hav ve leke bırakmıyor.

‘Mikrofiber Banyo Bezi’, zorlu kir ve lekeleri şeritli özel dokusuyla kolayca çıkarırken, ekstra emiş ve toz tutma gücüne sahip olan mikrofiber yapısı ile deterjana gerek duymadan ıslak ya da kuru her yüzeyde mükemmel sonuç veriyor, diğer yüzü ile de yüzeydeki tozları mıknatıs gibi çekiyor. ‘Mikrofiber Yağ Kir Söker Mutfak Bezi, şerit dokulu tarafıyla mutfaktaki aralara kolayca girerek yapışmış zorlu kirleri çıkarıyor. Ev aletlerinden mutfak tezgahına kadar birçok alanda kullanılabiliyor. ‘Mikrofiber Cam Bezi’ ise bir yüzeyi camdaki lekeleri kolayca çıkartırken diğer yüzeyi parlaklık kazandırıyor. Diğer çift etkili bezlerde olduğu gibi mikrofiber dokusuyla deterjana gerek duymadan ıslak ya da kuru her tip yüzeyde istenilen sonucu veriyor, tek bir bezle çoklu kullanım imkanı sunduğu için temizlikte zamandan tasarruf sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL