• Geri dön

  • 319 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünlerinin lider markası Koroplast, SemPatili Ürünler yeni kategorisiyle sevimli dostlarımızın ve sahiplerinin hayatına dokunuyor.

“Yaşanılabilir Bir Dünya Birlikte Kolay” mottosunu bütün çalışma alanlarında uygulayan ve inovatif ürünler üreten Koroplast, SemPatili Ürünler kategorisiyle sevimli dostlarımızın ve sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Büzgülü yapısı sayesinde kedi kumunun etrafa saçılmadan kolaylıkla değiştirilebilmesine imkan tanıyan Kedi Kumu Torbası, tuvalet kabının hijyenik kalmasını sağlıyor. Kalın ve dayanıklı yapısı yırtılma problemini ortadan kaldırıyor, kumun temizlenmesini daha pratik bir hale getiriyor. Geri dönüştürülebilir özelliğiyle de doğanın korunmasına katkı sağlarken aynı zamanda geleceğe temiz bir dünya bırakılması için destek oluyor.

Extra büyük ve kalın yapıya sahip Kaka Torbası, ambalajının küçük olmasının sağladığı pratiklik ile sevimli dostlarımızın dışkılarının hijyenik bir şekilde alınmasına ve çevre kirliliğinin önlenmesine yardımcı oluyor.

Özel fermuarlı tasarımı sayesinde içine hava girmesini önleyerek, mamaların uzun süre taze kalmasını sağlayan Mama Torbası, kolaylıkla ve defalarca açılıp kapanıyor. Ekonomik boy mamaların porsiyonlara bölünebilmesine olanak sağlayan Mama Torbası, bu sayede her yere kolaylıkla taşınabiliyor. Böylece sevimli dostlarımızın yemek ihtiyaçları da her an karşılanabiliyor. BPA içermeyen içeriğiyle hijyenik bir kullanım ve saklama imkanı tanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL