• Geri dön

  • 727 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, ramazana sayılı günler kala hazırlık yapmak isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor. Pratik ve güvenilir çözümler sunan Koroplast’ın Kilitli, Çift Kilitli ve Taze Tutan Poşetleri ile ramazan için hazırlanan meyve, sebze ve gıdalar, buzdolabında taze ve hijyenik bir şekilde, uzun süre muhafaza edilebiliyor.

Tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak ürünler üreten Koroplast, ‘Birlikte Kolay’ mottosuyla geliştirdiği ürünlerle gıdaları buzdolabında ve dondurucuda uzun süre koruyacak pratik ve güvenli çözümler sunuyor. Özellikle ramazan ayı için önceden hazırlık yapmak isteyenler Koroplast’ın Kilitli, Çift Kilitli ve Taze Tutan Poşetleri ile gıdaları güvenli bir şekilde buzdolabında ve buzlukta saklayabiliyor.

Ramazan ayında gıdalar ilk günkü tazeliğinde ve lezzetinde
Her türlü kullanım ihtiyacını karşılamak için farklı ebatlarda tasarlanan, üretim teknolojisiyle ev yaşamının kalitesini yükselten Kilitli ve Çift Kilitli Poşetler, kalın yapısı sayesinde defalarca kullanılabiliyor. Çift Kilitli Poşet buzluk veya derin dondurucunun saklama koşullarına uygunluk gösterip, özel kilitli yapısı sayesinde sıvı ürünleri sızdırmazken Kilitli Poşet ise direkt buzdolabında saklamaya ihtiyaç duyulan gıdalar için tercih ediliyor. Ramazan ayında kullanıcılarına pratiklik sunuyor.

Sebze ve meyvelerin tazeliğini koruyun
Sahip olduğu doğal katkılar ve nefes alabilir yapısı sayesinde Taze Tutan Buzdolabı Poşeti ile sebze ve meyveler, yaklaşık 30 güne kadar taze kalabiliyor. Böylelikle İftar ve sahurlarınız için hem sağlıklı hem de ilk günkü kadar taze yemekler hazırlamaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda Taze Tutan Buzdolabı Poşeti 6-8 kez kullanılabiliyor.

Yaşanabilir bir dünya “Birlikte Kolay” diyen Koroplast, kullanıcılarına pratik, inovatif ve koruyucu ürün gamıyla yardımcı olmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL