• Geri dön

  • 813 Görüntülenme

  • 87 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Paylaşmanın ve dayanışmanın en çok hissedildiği ve yaşandığı Kurban Bayramı’nda en kritik konulardan biri kurban etlerinin hijyenik bir şekilde muhafazası ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşılması. Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, bayrama özel birbirinden pratik çözümler sunuyor. Koroplast saklama grubu ürünleri ile etleri paylaşmak ve buzdolabında muhafaza etmek çok kolay.

Yaz mevsimine denk gelen Kurban Bayramı’nda, pandemiyle mücadele de devam ettiği için kurban etlerinin sağlıklı ve hijyenik bir şekilde saklanması ve paylaşılması büyük önem taşıyor. Koroplast, gıda tüzüğüne uygun olarak, el değmeden hijyenik koşullarda ürettiği çözümlerle hayatı birlikte kolay hale getiriyor.

Kurbanların kesim işlemi bittikten sonra etlerin 7 ila 8 saat süreyle dinlendirilmesi gerekiyor. Etler dinlendikten sonra çift kilitli ya da fermuarlı poşetlerle kolayca pay edilebiliyor. Bu şekilde dağıtım sırasında da iş kolaylaşıyor. Bu poşetler aynı zamanda etlerin havayla temas etmesini engelleyerek bakteri oluşumunu ortadan kaldırdığı, dışarı sıvı sızmasını ve koku yayılmasını da engellediği için etler hijyenik bir şekilde dağıtılabiliyor.

Saklayacağınız etlerin poşet özelliklerine dikkat!
Kurban etlerini saklamak için tercih edilecek poşetler ise dikkat edilmesi gereken bir diğer konu. Koroplast, saklama grubu ürünleri ile etlerin hijyenik koşullarda muhafaza edilmesini ve tüketilmesini sağlıyor. Buzdolabı, fermuarlı ve çift kilitli poşetler, kurban etlerinin sağlıklı bir biçimde saklanmasını mümkün hale getirirken aynı zamanda sağlamlığıyla da güvenli bir koruma sağlıyor. Kıyma, kuşbaşı ve haşlama için kullanılacak etleri ayırarak; kullanım miktarlarına, ebatlarına ve özelliklerine göre buzdolabı poşeti, kilitli poşet ve fermuarlı poşetler ile saklanabiliyor. Derin dondurucudan çıkan etlerin tekrar dondurulmamasına ve çözülme işleminin de buzdolabının alt raflarında gerçekleştirilmesine ayrıca dikkat etmek gerekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL