• Geri dön

  • 359 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri kategorisinde Türkiye’nin ilk tercihi ve alanının öncüsü olan Koroplast, doğa dostu ürünleriyle sürdürülebilir kaynak kullanımına dikkat çekiyor. Doğal Ürünler kategorisindeki Doğal Pişirme Kağıdı, Killi Bulaşık Süngeri, Doğal Streç Film, Kompostlanabilir Atık Torbası, Geri Dönüşüm Torbası ve Doğada Çözünür Çöp Torbası gibi inovatif, geri dönüştürülebilir ve doğayı koruyucu ürünleriyle sürdürülebilirliğe öncülük ederken, tüketicilerin hayatına da dokunuyor.

“Yaşanılabilir Bir Dünya Birlikte Kolay” mottosunu bütün ürünlerinde ve faaliyet alanlarında hayata geçiren Koroplast, doğa dostu sürdürülebilir ürünleriyle çevre bilincini aşılarken tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Koroplast Doğal Pişirme Kâğıdı, ağartılmamış doğal renginde, vegan ve yanmaz-yapışmaz özellikleri sayesinde her türlü yemeğin fırın tepsisini kirletmeden ve tepsiyi yıkama derdi olmadan güvenle pişirilmesini sağlıyor. Yemeklerin sunumunu keyifle yapmanıza imkan tanırken, yüzde 100 doğada çözünebilir yapısı ile çevre dostu bir ürün oluyor. Killi Bulaşık Süngeri, geri dönüştürülebilir yapısı sayesinde çevre dostu bir ürün olurken içinde bulunan kil ve keçedeki lif yapısıyla doğal bir temizlik imkanı sunuyor. Dermatolojik testlerden geçip onaylanan cilt dostu bir ürün olarak klasik bulaşık süngerlerinden ayrışıyor.

Yüzde yüz polietilen yapısı sayesinde esnek ve dayanıklı olan Koroplast Doğal Streç Film gıdaları dış faktörlerden koruyabiliyor ve yiyeceklerin hijyenik kalmasına imkan sağlıyor. Her 33 cm’de bir kendinden kesimli özelliği sayesinde kolay ve düzgün bir şekilde koparılabiliyor. Geri dönüştürülebilir özelliğiyle doğa dostu olan streç film, içeriğinde BPA içermiyor ve daha az enerji kullanılarak üretiliyor.

Mutfak atığı gömülebilen ve yüzde yüz kompostlanabilir Koroplast Kompostlanabilir Atık Torbası, 6 aylık raf ömrüyle birlikte güçlü, sızdırmaz ve geri dönüştürülebilir özellikleriyle doğanın korunmasına katkı sağlıyor.

Yüzde 80 geri dönüştürülmüş atıklardan üretilen ve tekrar geri dönüştürülebilen Geri Dönüşüm Torbası, üzerindeki geri dönüşüm ikonlarıyla cam, kâğıt, plastik, metal gibi atıkların kolayca ayrışmasını sağlıyor.

Sürdürülebilir bir yaşamı desteleyen Koroplast Doğada Çözünür Çöp Torbası, gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakabilmek adına, doğada çözünüyor. İhtiyaca yönelik büzgülü ve büzgüsüz, büyük ve orta boy alternatifleri, sızdırmaz ve yırtılmaz yapısı ile her alanda güvenli bir şekilde kullanılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL