• Geri dön

  • 940 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Yavaş yavaş sonbahara yaklaşırken yazlık kıyafetleri dolaplara kaldırmanın zamanı geliyor. Yazlık kıyafetleri her mevsim mis gibi kokularla saklamak için Koroplast, hayatı kolaylaştıran önerilerini derledi.

Yazın bitmesine yaklaştığımız bugünlerde artık şehre dönüş başladı. Yeni sezon boyunca kullanmayacak giysileri dolaba yerleştiriyor ve yenilerini çıkarıyoruz. Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle Koroplast, yazlık kıyafetleri yerleştirirken rehberlik edecek püf noktaları paylaştı.

Kıyafetler Nasıl Korunur?
Uzun süre dolapta kalacak kıyafetleri yerleştirirken anlık kaldırabilmek için gamboç yerine çöp poşeti kullanılabilir. Öncelikle kıyafete uygun boyda çöp poşeti tercih ettikten sonra makas yardımıyla askılığın geçeceği kadar kesik atın. Kıyafetinizi poşetin içine geçirin ve gardıroba asın. Kıyafetlerin kış boyu mis gibi kokması istenirse kokulu çöp poşetleri tercih edebilir.

Daha detaylı bilgi için; https://www.youtube.com/watch?v=PnhSpcAGbjA&list=PLQev-qER3cxyuR0IYaDJTbcLGanOEjxBM&index=4

Dar Alanlar için Vakumlama Tekniğiyle Saklama
Yazlık kıyafetleri dolaba kaldırmak çöp poşetiyle uygulayabileceğiniz vakumlama tekniği sayesinde yerden kazanılabilir. Kıyafetlerinizi çöp poşetinin içerisine düzenli bir şekilde yerleştirdikten sonra poşetin ağzını sıkıca bağlayın. Bağladığınız poşetin içindeki havayı bir elektrik süpürgesi yardımıyla çektikten sonra poşetin ağzını tekrar bağlayın. Çöp poşetiyle vakumlama tekniği sayesinde dolap içleri daha düzenli oluyor. Ayrıca bu teknik sayesinde kış boyunca kıyafetlerinizi güvelerden korunabilirsiniz.

Aynı zamanda fermuarlı poşetle de terliklerinizi ve babetlerinizi saklayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL