• Geri dön

  • 223 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


58 yıllık tecrübesi ve güçlü iş ortaklıklarıyla sektörünün öncü firması Form, Koroplast Esenyurt Fabrikası’na sürdürülebilir bir aydınlatma çözümü getirdi. Form Endüstri Tesisleri tarafından üretilen Sunviatube, Koroplast’ın tercihi oldu.

40 yılı aşkın süredir mutfak yardımcı ürünleri ve çöp torbası sektörüne öncülük eden Koroplast, Esenyurt’ta konumlanan 15.750 metrekarelik fabrikasını sürdürülebilir bir yaklaşımla aydınlatıyor. Yıllık 15,5 bin tonluk üretim yapan fabrika, Form Endüstri Tesisleri’nin yerli üretimi olan Sunvia’nın doğal gün ışığı aydınlatma gücünden yararlanıyor.

Sunvia, doğal ışığı filtreleyerek yansıtması ile enerji tasarrufu sağlıyor. Konutlarda yüzde 28, servis sektöründe yüzde 48, endüstride yüzde 16 ve dış ortamda yüzde 8 enerji tüketimine neden olan yapay aydınlatma ihtiyacını minimuma indirirken olumsuz etkilerine de doğal bir çözüm sunuyor.

Enerjisini güneşten alarak sıfır enerji ile doğal aydınlatma sağlayan Sunvia, yapay aydınlatmanın doğurduğu önemli sorunlar arasında yer alan karbon ayak izini de önemli ölçüde azaltıyor. Enerji tasarrufunun yanı sıra yapay ışığın insan psikolojisi ve çalışan motivasyonu üzerindeki olumsuz etkilerini de minimuma indiren bu ürün, kullanılan ortamlarda doğal gün ışığının da etkisiyle çalışanların performansını yüzde 15-20 oranında artırıyor ve molaya çıkma sürelerini kısaltıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL