• Geri dön

  • 310 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, saklama kategorisinde yer alan kilitli ailesini yeniledi. Geliştirdiği pratik ürünleriyle tüketicilerin her zaman yanında olan Koroplast’ın daha da güçlenen Kilitli Mutfak Torbası, Çift Kilitli Dondurucu Torbası, Kilitli Beslenme Çantası ve Fermuarlı Kilitli Çantası; yıkanıp 70 kez kullanılabiliyor, yiyecek ve benzeri ürünleri 15 güne kadar taze tutup güvenli ve hijyenik bir şekilde saklıyor.

‘Birlikte Kolay’ mottosuyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Koroplast, geliştirdiği ürünlerle yediden yetmişe herkesin yaşamına dokunuyor ve onların yanında oluyor. Üretim teknolojisiyle tüketicilerin hayat kalitesini yükselten Koroplast, Kilitli Mutfak Torbası, Çift Kilitli Dondurucu Torbası ve Fermuarlı Çanta ürünlerinin ismini yeniledi. Kullanım alanlarını artık daha da net ifade ettiği bu pratik ürünlerinin üzerine aynı zamanda mesaj veren özel baskılar yerleştirdi.

Koroplast’ın kilitli ailesi, kalın ve dayanıklı yapısıyla yiyecekleri güvenle saklayıp gıda israfını önlüyor. Atık miktarını azaltmak için yıkanıp 70 kez kullanılabiliyor ve yaşam alanlarında düzen sağlıyor.

Özel kilit sistemine sahip Kilitli Mutfak Torbası buzdolabında ve mutfakta kiler gibi alanları düzenliyor, gelişmiş kilit yapısına sahip Çift Kilitli Dondurucu Torbası buzlukta ve derin dondurucuda özellikle sıvı gıdaların sızmadan güvenle saklanmasını sağlıyor. Kilitli Mutfak Torbası ve Çift Kilitli Dondurucu Torbası, özel kilit yapısı sayesinde hava girmesini önleyerek gıdaları, tek kullanımlık poşetlere ve orijinal ambalajına göre 15 güne kadar taze tutuyor; uzun süre hijyenik bir şekilde muhafaza edilmesini sağlıyor. Sadece sebze ve meyvelerin değil et, tavuk ve balık gibi ürünlerin de buzdolabında veya dondurucuda güvenle saklanmasına yardımcı oluyor.

500 defaya kadar açılıp kapanabilen dayanıklı fermuar yapısıyla geliştirilen Fermuarlı Çanta, bulunduğunuz ortamı düzenlemek istediğiniz her zaman küçük bir çanta görevi görüyor. Çeşitli alanlarda, seyahatte bavulunuzu, çantanızdaki eşyalarınızı ve evinizi düzenlemek için kullanım kolaylığı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL