• Geri dön

  • 1.155 Görüntülenme

  • 87 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Ev temizliğinde yeni ürün

Koroplast’tan “Temiz ve Kirli Suyu Ayıran Temizlik Seti”

Koroplast, özel olarak geliştirdiği temizlik setiyle Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiriyor. Koroplast, temiz ve kirli suyu ayıran yeni ürünüyle ev temizliğini son derece pratikleştirerek çift etkili ve hijyenik bir temizlik imkânı sunuyor.

Özel olarak geliştirilmiş temiz ve kirli suyu birbirinden ayıran sistem

Türkiye’de evlerin temizliği ve hijyeni her zaman bir öncelik. Koroplast’ın temiz ve kirli suyu ayıran yeni Temizlik Seti, evlerde temizliği bir keyfe dönüştürürken, harcanan süreyi de yarıya indiriyor.

Özel olarak geliştirdiği Temizlik Seti ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Koroplast, kirli ve temiz suyu ayıran inovatif yapıya sahip kovası ile “çift etkili temizlik” sağlıyor. Bu yapı bezin her zaman temiz su ile yıkanmasını sağladığı için hijyenik bir temizlik imkanı sunuyor. Kompakt yapısı ile temizlikten beklenen etkiyi tek bir kovada buluşturduğu için alandan da tasarruf sağlıyor. Aynı zamanda zeminle birebir temas eden %100 mikrofiber paspas, güçlü su emici özelliği sayesinde çok hızlı bir şekilde kuruyarak silinen alanda iz bırakmıyor.

Her köşeye kolay bir şekilde ulaşıyor

Koroplast’ın yeni Temizlik Seti, ergonomik, ince ve döner başlığı ile her alana kolayca ulaşarak, “Acaba evin bir kısmı tozlu kaldı mı?” gibi soruları artık tarihe gömüyor. Temiz ve kirli suyu ayıran bu muhteşem set, her yere uzayan döner başlığı, paslanmaz çelik sapı ve dayanıklı plastik malzemesiyle uzun yıllar evlerin temizliğine eşlik ediyor.

Kullanıcı dostu kullanım

Temiz ve kirli suyu ayırarak hijyen sunan Koroplast Temizlik Seti, kullanıcı dostu özelliğiyle de dikkat çekiyor. Temizlikten sonra %100 mikrofiber bezin kolayca çıkarılıp, çamaşır makinesinde yıkanabilmesi bir sonraki temizlik için hazır hale getiriyor. Temizlik Seti’nin %100 mikrofiber bezinin plastik yapıdaki tırtıklı sistemi, takıp çıkarma işlemine karşı dayanıklılığını koruyarak uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Böylece Koroplast, hayatımıza dokunacak olan yeni temizlik seti ile kirli su tahliyesinin en pratik yöntemle kovanın altına yerleştirdiği tıpa ile yapılmasını sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL