• Geri dön

  • 663 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, Sar Pişir ürünü ile yemek yapmayı sevenlerin mutfaktaki işini kolaylaştırıyor. İç yüzeyi pişirme kâğıdı dışı ise alüminyum folyo olan Sar Pişir, hem hızlı hem de lezzetli pişirme imkanı sağlıyor.

Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, Sar Pişir ürünü ile mutfaklara pratiklik ve lezzet katıyor. İç yüzeyi pişirme kâğıdı, dışı ise alüminyum folyo olan Koroplast Sar Pişir, bu sayede yiyecekleri daha hızlı bir şekilde pişirme imkânı sağlıyor.

Pişirme kâğıdı ve alüminyum folyonun üstün özelliklerini tek bir üründe toplayan Koroplast Sar Pişir’in iç yüzeyindeki pişirme kâğıdı yemeklerin yanmadan, yapışmadan kendi suyunda daha lezzetli bir biçimde pişmesine yardımcı oluyor. Dış yüzeydeki alüminyum folyo ise ısıyı ve yiyeceklerin kendi buharını izole ederek yemeklerin daha hızlı pişmesini ve lezzetini korumasını sağlıyor.

Koroplast Sar Pişir’in gıda ile temas eden kısım pişirme kağıdından oluştuğu için herhangi bir sağlık riski teşkil etmiyor.

Tepsi ebadında tek tek kullanılabildiği için son derece pratik bir kullanım imkânı sunan Koroplast Sar Pişir, sıvıların dışarı çıkmasını önlediği için tepsiler de temiz kalıyor, sudan ve deterjandan tasarruf edilebiliyor. Aynı zamanda pişmesi zor olan yemekler daha da hızlı piştiği için enerji tasarrufu sağlanıyor.

Yaşanılabilir bir dünya “Birlikte Kolay” diyen Koroplast, kullanıcılarına doğa dostu, pratik ve inovatif ürün gamıyla yardımcı olmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL