• Geri dön

  • 148 Görüntülenme

  • 88 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Çöp torbası kategorisinin en güvenilen markası Koroplast, Çöp Torbası’nın sızdırmazlığını ve kalitesini anlattığı reklam filmini dijital mecralarda yayınladı.

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, yayınladığı reklam filminde Koroplast Çöp Torbası ile sıradan çöp torbaları arasındaki farkı anlatmak için “Koroplast’la Karşılaştırma” diyor. Bağımsız kuruluş tarafından çöp torbalarıyla yapılan karşılaştırmalı ve süreli test sonuçlarına göre; Koroplast Çöp Torbası’nın sağlam ve sıradan çöp torbalarına göre oranla 12 kat daha uzun süre sızdırmadığını vurgularken; tasarruflu oluşunu da kullanıcılara eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

Ipsos’un Mayıs 2023 tarihinde Türkiye’de, son bir sene içinde çöp poşeti satın alan toplam 955 kişiyle kotalı örnekleme ve online (CAWI) anket yöntemi kullanarak gerçekleştirdiği Mutfak Ürünleri İddia Testi Araştırması’na göre; çöp torbası kategorisinin en güvenilen markası olan Koroplast, reklam filminde de Koroplast’ın gücünü, güvenini ve kalitesini açık ve net bir şekilde ifade ediyor.

“Koroplast'la Karşılaştırma” reklam filmi linki:

Künye
Reklamveren: Koroplast
Reklamveren Temsilcileri: Gülsün Mersin, Seçil Oyan, Gizem Kuzey
Reklam Ajansı: Jüpiter
Yaratıcı Ekip: Ali Can Savaş, Can Demir, Çisem Dağdelen, Derya Canca, Yasir Kalın
Marka Ekibi: Setenay Ergin, Buse Uzun
Prodüksiyon Şirketi: Buddypro
Yönetmen: Tunç Erenkuş
Görüntü Yönetmeni: Koray Kesik
Prodüktör: Gökhan Yıldız
Müzik: FFW Creative Audio
Medya Satınalma: Wavemaker
PR Ajansı: Goodworks



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL