• Geri dön

  • 740 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak ürünler üreten Koroplast, ‘Birlikte Kolay’ mottosuyla geliştirdiği ürünleriyle pratik çözümler sunmaya devam ediyor. Koroplast’ın Sar Pişir ürünü ile yemekler yanmadan, yapışmadan, kendi suyu ve buharı ile pişiriliyor.

Türkiye’nin mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, pratik ürünleri ile tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor.

Koroplast Sar Pişir’in iç yüzeyindeki pişirme kâğıdı, yemeklerin yanmadan, yapışmadan pişmesini sağlarken, dışı yüzeyindeki alüminyum folyo sıkıca yemeği sarmanızı ve kendi buharında yemeğin pişmesini sağlıyor.

Koroplast Sar Pişir’in bir yüzeyi alüminyum folyo olduğu için pişirme kağıdına oranla çok daha kolay şekil alıyor ve gıda ile temas eden kısım pişirme kağıdından oluştuğu için herhangi bir sağlık riski teşkil etmiyor.

Sar Pişir’in dış yüzeyinde yer alan ve güçlü bir iletken olan alüminyum folyo, ısının eşit dağılmasını ve kâğıdın her alanına nüfuz etmesini sağlıyor. Böylelikle yiyecekler eşit bir şekilde pişiyor.

Koroplast Sar Pişir sayesinde fırın tepsisini yağlamaya gerek kalmadan yemekler keyifle pişerken, fırın tepsisi kolayca temizlenebiliyor.

Yaşanabilir bir dünya “Birlikte Kolay” diyen Koroplast, kullanıcılarına pratik ve inovatif ürün gamıyla yardımcı olmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL