• Geri dön

  • 692 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 776 İşletme görüntülenme


Koroplast’ın koku hapsetme teknolojili çöp torbaları ile kötü kokular ortandan kalkıyor

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, yaz sıcaklarında oluşacak kötü çöp kokularını ekstra güçlü koku hapsetme teknolojili büzgülü çöp torbaları ile ortadan kaldırıyor.

Koroplast, yaz sıcaklarında kullanıcılarına pratik, inovatif ve koruyucu ürün gamıyla yardımcı olmaya devam ediyor. Koroplast’ın ekstra güçlü koku hapsetme teknolojili büzgülü çöp torbaları, özel olarak geliştirilen formülüyle 48 saat boyunca kötü kokuları hapsediyor. Aynı zamanda sızdırmaz ve yırtılmaz yapısının yanı sıra mis gibi kokusuyla da bulunduğu ortamın havasını değiştirerek, kötü kokuları bertaraf ediyor.

Büzgülü yapısı ile kolayca ağzını bağlayarak çöpünüzü atmanıza yardımcı olan Koroplast’ın kokulu büzgülü çöp torbası, çöpleri muhafaza etmeyi kolaylaştırıyor.

Koroplast’tan kokulara karşı özel formül
Özel olarak geliştirilen formülüyle 48 saat boyunca kötü kokuyu hapseden ekstra güçlü koku hapsetme teknolojili büzgülü çöp torbaları, çilek, lavanta ve limon kokulu alternatifleriyle bulunduğu ortamın havasını değiştiriyor. Büzgülü yapıları sayesinde kolayca ağzını bağlanarak rahatça taşınıp çöpe atılabiliyor.

Koroplast’ın kokulu büzgülü ve ekstra güçlü koku hapsetme teknolojili büzgülü çöp torbaları, geri dönüştürülebilir yapısı ile doğanın korunmasına katkı sağlarken geleceğe temiz bir dünya bırakılmasına yardımcı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL