• Geri dön

  • 1.173 Görüntülenme

  • 78 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


COLIN’S 2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, göz kamaştıran dört temasıyla bu sezon da moda severleri bekliyor. Özgürlüğü çağrıştıran Soft Focus yumuşak ton ağırlıklı geniş renk skalasıyla tarzından ödün vermeyen kadınlarla buluşuyor. Tutkulu renk geçişleriyle bezenmiş Urban Idol farklı kombinasyon seçenekleri oluşturuyor. Yaz ruhunu en iyi yansıtan deniz motifleri ve mavinin minimalist formları Shore Line ile hayat buluyor. Vahşi doğanın eşsiz güzelliğini referans alan Reconnection doğaya dönüşü hatırlatıyor.

Yaşam enerjisini yansıtan Soft Focus
Minimalist pastel renkler, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin vazgeçilmezi klasik spor tarza uyum sağlıyor. Okyanus ve gökyüzünün özgürlüğü hatırlatan mavi tonlarının suyun berraklığıyla iç içe geçmesiyle elde edilmiş baskılar ise ilkbahar kombinlerini tamamlıyor. Dengeyi ve zarafeti simgeleyen yeşilin jean ile uyumu yeni sezonun bahar renk paletini mükemmelleştiriyor. Jogger pantolonlar yumuşak renk geçişleriyle detaylandırılan oversize sweatshirtlerle buluşuyor.

Sokağın hareketliliğini hatırlatan Urban Idol
Tutkulu renk geçişleri deri parçalar ile birleşerek parlak kombinasyonlara dönüşüyor. Sokak ve müziğin ortak noktasından hareketle tasarlanan konforlu etekler gizemli yaz hikayelerini anımsatan baskılı tshirtlere eşlik ediyor. Siyahın asilliğinden ve kırmızının egzotik tonlarıyla buluşmasından ilham alınarak tasarlanan zamansız ceketler modernlikten ödün vermeyenlerin tercihi oluyor. Işık ve gölge oyunları arasındaki geçişleri hatırlatan biker ceketler ise ilkbahar rüzgârını sevdirecek gibi gözüküyor.

Alaçatı ruhunun yansımaları Shore Line
Mavinin türlü tonlarıyla bezenmiş gömleklerin bol pantolonlarla uyumu tercihini konfordan yana kullanan kadınlara hitap ediyor. Hasır şapkalara eşlik eden denizcilik motifli elbise ve etekler yaz ruhundan vazgeçmeyenlere çeşitli kombinasyon seçenekleri oluşturuyor. Kırmızının çizgili formlarının eşlik ettiği gömlekler ise beyaz pantolonlarla kendini gösteriyor.

Doğanın Güzelliğinden ilham alan Reconnection
Natürel renk ve desenlerden esinlenerek tasarlanan gömlek ve elbiseler doğa severlerin gözdesi oluyor. Etnik motifler nefes alan ferah kumaşları süslerken, ceket formlu gömlekler kombinleri tamamlıyor. Desen ve renkleriyle doğanın bir parçası gibi hissettiren modeller, ilkbaharın ruhu aydınlatan enerjisini yansıtıyor. Özgür ruhlu kadınların tarzına uyum sağlayan 2021 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu, tüm COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr’de moda tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL