• Geri dön

  • 424 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Global alışveriş kampanyası Jeans Fest’in 12’nci yılı kutlandı

COLIN'S Jeans Fest ünlü isimlerin katılımıyla Babylon Bomonti’de gerçekleşti

Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin markası COLIN’S, global alışveriş kampanyası Jeans Fest’in 12’inci yılını İstanbul’da düzenlediği özel bir etkinlikle kutladı. Mert Demir konseri öncesinde Dans Fabrika'nın gösterisiyle keyifli anlar yaşayan davetliler, DJ Yaz Yüceil'in müzikleriyle sonbahara merhaba dedi.

Moda dünyasının önde gelen isimleri, tasarımcılar, stil ikonları ve sosyal medya fenomenlerinin yoğun ilgi gösterdiği “denim” temalı partide, birbirinden yaratıcı kombinler göz kamaştırdı. COLIN’S Jeans Fest partisine katılan ünlü isimler arasında Hazal Kaya, Cansel Elçin, Anıl Altan, Yasmin Erbil, Yasemin Şefik, İlker Kızmaz, Eren Hacısaliğoğlu, Serhat Osman Karagöz, Uğur Kurul, Doğukan Polat, Halil İbrahim Göker, Buse Sinem İren, Atakan Işıktutan, Serkan Tınmaz, Serhan Onat, Ulvi Kahyaoğlu yer aldı.

COLIN’S Jeans Fest 12 yıldır alışveriş tutkunlarıyla buluşuyor

İlk adımları Türkiye’de atılan ve bugün dünyanın 10 ülkesinde eş zamanlı gerçekleşen COLIN’S Jeans Fest’in yıldönümü, ünlü davetlilerin ve basının katıldığı bir partiyle kutlandı. Babylon Bomonti’de gerçekleşen etkinlikte COLIN’S Jeans Fest’in 12 yıldır moda tutkunlarıyla kurduğu bağın altı çizildi ve her geçen yıl daha da büyüyerek yoluna devam ettiği vurgulandı. Modanın, eğlencenin ve birlikteliğin merkezde olduğu etkinlikte, davetliler tasarım atölyesinden pop-up mağazaya, konserden görsel şovlara kadar çeşitli deneyimler yaşadı. Etkinlik alanının jeanlerle özel olarak tasarlandığı partide, Nohut Ege’nin konuklara hediye edilen jean’leri kişiselleştirerek gerçekleştirdiği tasarım atölyesiyle başlayan deneyim, Dans Fabrika’nın etkileyici gösterisiyle devam etti. Farklı tarzları müziğinde birleştiren Mert Demir’in sahne aldığı konserle yükselen eğlence, DJ Yaz Yüceil’in performansıyla devam etti.

2011 yılında Türkiye'de başlayan ve dünyaya yayılarak aralıksız devam eden global alışveriş kampanyası COLIN’S Jeans Fest, bu sene Türkiye dışında Rusya, Ukrayna, Romanya, Belarus, Fas, Gürcistan, Mısır, Irak ve Sırbistan'ta da gerçekleşiyor. 7 Eylül’de başlayan ve 2 Ekim’e kadar devam edecek olan alışveriş festivali, “Bu senin festivalin, burada başrol sensin” mottosuyla jean severlere özel indirimler ve fırsatlar sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL