• Geri dön

  • 235 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin global moda markası Colin’s, Sevgililer Günü’nde kalpleri ısıtıyor. Colin’s sunduğu çeşitli modelleriyle hem sevgilisine hediye almak isteyenlerin hem de bu özel günde ne giyeceğini düşünenlerin yanında oluyor.

Colin's’in C’ Her kadın ve C’ Him erkek parfümleri, Body Mist vücut spreyi koleksiyonu ve şapka, çanta, cüzdan, kemer, çorap gibi çeşitli aksesuarları en çok tercih edilen hediye seçeneklerini oluşturuyor. Jean kumaşa sahip pantolonlar, etekler, ceketler ve gömlekler her anın kurtarıcısı olurken; bu modellerle kombinlenen kazaklar, trikolar, swetshirtler moda severlerin vazgeçilmezi oluyor. Yeni sezon ceketler ve montlar ise sıcak bir şıklık fırsatı sunuyor.

Ayrıca Sevgililer Günü’ne özel, 9-14 Şubat tarihleri arasında moda severler, Colin’s mağazalarında ve colins.com’da her alışverişe anında yüzde 10 Colin’s puan kazanıyor.

Her tarza uygun alternatifleriyle tasarım ve rahatlığı bir araya getiren Colin’s, Sevgiler Günü'nde sevdiğine ve kendisine hediye almak isteyen tüm moda severleri Colin’s mağazalarına ve colins.com’a davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL