• Geri dön

  • 498 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Dünyanın 26 ülkesinde 600’ü aşkın mağazasıyla hizmet veren COLIN’S, Romanya’da düzenlenen Neversea Festivali’ne katıldı. 6 – 9 Temmuz’da Köstence’nin Karadeniz’e bakan Neversea Sahili’nde gerçekleşen festivalde, Romanya’daki COLIN’S severler eğlenceli saatler geçirirken ünlü Influencerlar Vlad Munteanu ve Smaranda Stirbu bu buluşmaya renk kattı.

Pop, elektronik müzik ve gösteri şovlarıyla katılımcıları eğlenceye ve müziğe doyuran festival, hiç durmayan bir parti gibiydi. En büyük sahil müzik festivali olan Romanya Neversea Festivali’ne gitmeye hak kazanan 31 COLIN’S müşterisi, müzik ve dans dolu geçen 4 gün boyunca gönüllerince eğlendi. Standında COLIN’S müşterilerini ağırlayan marka, bu alana QR kodlu kartonetler yerleştirerek COLIN’S ailesini genişletti. Festival boyunca, COLIN’S ailesine katılan herkes hediye COLIN’S puan kazandı.

Festivale davet edilen Romanya’nın en değerli COLIN’S müşterileri, COLIN’S mağazalarından ve colins.com’dan en sık alışveriş yapanlar arasından, Romanya CRM datası aracılığıyla seçildi. COLIN’S, müşterilerin mutluluğu odaklı yaklaşımını ve müşterilerine verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL