• Geri dön

  • 395 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Havalı, sıcak, tarz: Colin’s sonbahar- kış koleksiyonuyla mevsimi karşılıyor
Colin’s’ten mevsime sıcak bir dokunuş

Colin’s, kazakları, sweatshirtleri ve yeni mont koleksiyonu ile sıcaklığın en tarz halini sunuyor. Renkleri, kesimleri ve detaylarıyla modaseverler için pek çok kombin seçeneği yaratan yeni modeller sonbahar ve kış aylarında her tarzın tamamlayıcısı oluyor.

Colin’s’in mevsimin stilini yansıtan tarz ürünleri vitrinlerde yerini aldı. Renk ve model seçenekleriyle moda severlerin beğenisini toplayan sweatshirtler yeni sezonda da dikkatleri üzerine çekiyor. Mevsim renklerini desenlerine taşıyan, çizgi ve grafiklerle tarzını ortaya koyan sweatshirtler, kombinlere sıcak ve havalı bir dokunuş katıyor. Sezonun farklı dokulara, örgü stillerine ve renklere sahip trikoları ise zarif bir şıklık sunuyor.

Colin’s’in 2023-2024 mont koleksiyonu, içindeki elyaf dolgu sayesinde şıklıktan vazgeçmeyenleri soğuk, rüzgârlı ve yağışlı hava koşullarına karşı koruyor. Ceket görünümlü modeller, şişme mont ve yelek seçenekleri, trençkotlar ve deri görünümlü ceketlerden oluşan mont koleksiyonu, kaliteli kumaşları ve modern kesimleriyle erkek ve kadınlara şehirde ve doğada modern bir çizgi sunuyor. Colin’s montlar, parlak tonların da bulunduğu geniş renk skalasıyla kış mevsimine neşe katıyor. Gri, siyah, lacivert, krem ve kahve tonlara sahip modeller her tarza hitap ederken; mavi, kırmızı, yeşil ve metalik renk tonlarına sahip montlar özgür ruhlu moda tutkunlarına hitap ediyor.

Colin’s sonbahar-kış modelleri, tüm Colin’s mağazalarında ve colins.com’da giyimine özen gösterenlerin tarzını tamamlamak için bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL