• Geri dön

  • 517 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


COLIN’S, neşe saçan yaz koleksiyonunu çeşitli renk ve modellerde aksesuarlarla tamamlıyor. Şapkadan kemere, çantadan terliğe uzanan aksesuarlar ve COLIN’S Body Mist vücut spreyleri moda tutkunlarına kendilerini özgürce ifade edebilme fırsatı sağlıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi renkli terlikler
Rengarenk terlikler özgür ruhlu moda tutkunları için yaz aylarının en pratik aksesuarı oluyor. Günlük kombinlerde de kullanılan COLIN’S terlikler canlı renk ve desenler barındıran parmak arası ve sportif modelleriyle dikkat çekiyor.

Çantalar her gün yanında
Eğlenceli sloganlara ve desenlere sahip kanvas çantalar sezonun gözde aksesuarları arasında yer alıyor. Hasır çantalar ise hem sahilde hem şehirde COLIN’S kadınına uyum sağlıyor.

Şapkalarla tarzını tamamla
Şapkalar artık sadece yazın kavurucu sıcağından korumuyor, tarzları da tamamlıyor. Özellikle spor giyimi tercih eden erkek ve kadınlar COLIN’S’in eğlenceli cap şapkalarıyla dinamik bir görünüm yakalıyor. Hasır şapkalar ise rengarenk modelleriyle göz dolduruyor.

Kemerler jeanleri ve elbiseleri tamamlıyor
Özenli tasarımlara sahip hasır kemerler, jeanlere farklı bir stil katıyor. Kadın kemerleri, rengarenk etek ve elbiselerle kombinlendiğinde yaz şıklığının tamamlayıcısı oluyor.

Body Mist vücut spreyleri tarzlara son dokunuşu yapıyor
Özel esanslardan üretilen Amber Love, Floral Bloom, Midnight Girl, Pinky Blush, Pure Magic ve Secret Garden kokuları birbirinden farklı notalarıyla her tarza hitap edecek alternatifler sunuyor.

COLIN’S moda severleri aksesuarların detaylarında saklı enerjiyi keşfetmek ve COLIN’S Body Mist vücut spreyleriyle tarzlarına son dokunuşu yapmak için mağazalarında ve www.colins.com adresinde bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL