• Geri dön

  • 1.206 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


COLIN’S 2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, birbirinden renkli dört temasıyla farklı tarzlara sahip tüm erkeklere hitap ediyor. Digital Future sokağın hareketliliğini yansıtan neon renklerle şehir hayatını seven erkeklerin vazgeçilmezi olurken; 90’ların punk ve rock temalarının birbirini beslediği Urban Idol ise rahatlığından ödün vermeyen erkeklere geniş seçenekler sunuyor. Tercihini okyanusun özgürlüğü hatırlatan mavi ton ve desenlerinden yana kullanmak isteyenler için Shore Line doğru bir tercih olurken; ilhamını doğa ve sanatın eşsiz uyumundan alan Art in Nature yaratıcı tasarımlarıyla yeni bir tarza önayak oluyor.

Digital Future ile fütüristik bir yolculuk
Gündelik tarzın rahat görünümü dijital çağın grafik desenleriyle birleşerek işlevsel bir tasarım sunuyor. İlhamını bilim kurgu ve dijital oyunlardan alan baskılar, zaman yolculuğuna meraklı erkeklere hitap ediyor. Sportif pantolonlar ise konforundan vazgeçmeyen gamerları farklı kombin seçeneklerine yönlendiriyor. Yazın vazgeçilmezi bermuda şortlarlarla grafiti sanatından esinlenerek dizayn edilen baskılı tshirtler ve 3D efektli kumaşlar hipnotik bir noktada buluşuyor.

Urban Idol ile sıra dışı bir görünüm
Müziğin ve sokağın hareketli yapısını referans alan Urban Idol rahat ve klasik çizgiden ödün vermeyenlere uygun seçenekler sunuyor. İlhamını sokağın asi ruhundan alan maskulen detaylarla bezeli tasarımlar farklı kombin seçenekleri oluşturuyor. İskelet, kuru kafa ve metalik desenlerle süslü kumaşların bol kesimli jeanler ile uyumu sıra dışı tasarımları sevenlere hitap ediyor.

Shore Line ile marin esintiler
Sıcak renkler ile okyanusun özgürlüğü çağrıştıran tonları ışıltılı yaz geceleri buluşmalarına vurgu yapıyor. Denizcillik motiflerinin mavi, beyaz ve somon pembesi ile iç içe geçtiği gömlekler sıcak havalar için fresh görünüm seçenekleri oluşturuyor. Gürültüden uzak yaz günlerine ideal şık ve rahat tasarımlar marin motiflerle hayat buluyor.

Art in Nature
Vintage silüetlerle deneysel motiflerin kiremit, haki gibi renklerle buluşmasından ortaya çıkan çağdaş tasarımlar yeni bir akımın başlangıcı oluyor. Botanik desenler güncelliğini kaybetmezken tona ton baskıların yarattığı sakin hava jeanlerle mükemmelleşiyor.

Özgür ruhlu erkeklerin enerjisini yansıtan 2021 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu, tüm COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr’de moda severleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL