• Geri dön

  • 1.173 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


COLIN’S, okula dönüş dönemini, Back to School koleksiyonu ile karşılıyor. Siyah, beyaz, gri ve lacivertin uyumunu özgün detaylarla ortaya çıkaran tasarımlar, gençlere okula havalı bir dönüş yapma fırsatı sunuyor.

Jeanler ile mini kareli gömlekler, triko süveterler ve kazaklar kombinlenirken; kapüşonlu sweatshirtler, pileli etek ve kumaş pantolon gibi casual parçalarla bir araya getiriliyor. Koleksiyon gençlere yarı klasik ve zamansız bir hava katıyor. Bunların yanı sıra tulumlar ve sweatshirt elbiseler bu yılın modasını okullara taşıyor. Kapüşonlu olarak tasarlanan, mevsimin vazgeçilmezi deri ceketler kolej tarzının tamamlayıcısı oluyor. Şıklık ve konforu bir arada sevenlerin vazgeçilmezi, ütü gerektirmeyen jakarlı kumaş bu sezonun ürünlerinde sıkça karşımıza çıkıyor.

Back to School koleksiyonu, şişme ceket ve yeleklere kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile yeni dönemde herkesin tarzını özgürce yansıtmasını sağlıyor. COLIN’S, havalı modelleri ile tüm mağazalarında ve colins.com.tr’de tarzına önem verenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL