• Geri dön

  • 2.273 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


TARZINA SON DOKUNUŞ

Genç ve kendini genç hissedenlerin moda markası COLIN’S, moda tutkunlarının tarzına son dokunuşu yeni parfümleri ile yapıyor. Jean odaklı ürünleriyle gündüzden geceye, şehirden doğaya her mevsim ve zamana uyan COLIN’S, şimdi de C’ Him ve C’ Her markaları ile özgür ruhlu erkek ve kadınların tarzını farklı notaların dansıyla tamamlıyor.

COLIN’S severler için yepyeni bir heyecana sebep olan C’ Him koleksiyonundaki Black Elements, Denim in Blue ve Grey Code kokuları ile dış görünüşüne özen gösteren erkekler tarzından ödün vermiyor. C’ Her koleksiyonu ise Floral Bloom, Denim in Love ve Secret City kokuları ile kadınlara kendilerini yansıtma özgürlüğü sunuyor.

Cesur erkekler tarzını C’ Him ile yansıtıyor
Macera tutkunlarının tercihi Black Elements doğanın renklerini taşıyan notalarıyla her güne cesur başlayan COLIN’S erkeğinin tercihi oluyor. Turunçgiller ile çiçek özlerinin birleşimiyle karizmatik bir duruş vadeden Denim in Blue merak uyandırmak isteyen erkeklerin tarzını yansıtıyor. Kendinden emin bir duruşa sahip Grey Code ise, meyve ve baharat notalarının birleşimiyle hayattaki sınırlardan etkilenmeyen erkeklerin limitsizliğini gözler önüne seriyor.

Özgür kadınlar C’ Her ile tarzını tamamlıyor
Çiçek notalarını kendi doğasını dinleyen kadınlar için birleştiren Floral Bloom ile COLIN’S kadını her anı kendi kurallarıyla yaşayarak havalı tarzından ödün vermiyor. Hayatının her gününden ayrı keyif alan ve ışıltısını parfümüyle tamamlamak isteyenler ise meyve ve çiçek notaları ile canlılık vadeden Denim in Love sayesinde neşesini ve pozitifliğini yansıtıyor. Tüm şehri etkisi altına alan Secret City de, egzotik meyvelerle çiçekleri birleştiren notalarıyla müzik, dans ve eğlence tutkunu kadınların sokakta ses getiren adımlarına eşlik ediyor.

COLIN’S, cesur erkek ve kadınların kendine özgü tarzlarını ortaya koyabilecekleri C’ Him ve C’ Her parfüm koleksiyonlarıyla mağazalarında ve colins.com.tr’de bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL