• Geri dön

  • 420 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


COLIN’S’in her yıl heyecanla beklenen global alışveriş kampanyası COLIN’S Jeans Fest, yeni sezonda herkesi festival coşkusuna ortak olmaya çağırıyor. Bu sene 7 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek festival, “Bu senin festivalin, burada başrol sensin” mottosuyla jean severlere keyifli ve avantajlı bir deneyim sunacak. COLIN’S’in her tarza uyan jean pantolonlarından alacak kişilerin katılabileceği festivalde, sezonun yeni jean fitleri ile heyecan daha da artacak. COLIN’S’in yenilik, fit ve kalite anlayışından ilham alan festival; hayattan keyif alan, kendi modasını yaratan herkesi kendi gibi olan ve kendi gibi hissedenlerle buluşturacak.

Kampanya kapsamında jean pantolon alışverişi yapan herkes 5 adet elektrikli scooter, 50 adet akıllı saat, 100 adet kablosuz kulaklık ya da 350 adet 1 yıllık Spotify üyeliğinden birini kazanmak için çekilişe katılma hakkı kazanacak. Ayrıca festival dönemi boyunca yapılan tüm jean pantolon alışverişlerinde boş çıkma ihtimali olmayan kazı kazan da hediye edilecek. COLIN’S severler, kazı kazan ile bir sonraki 1.000 TL ve üzeri alışverişinde geçerli 200TL, 300TL ya da 450TL indirim kazanma şansı yakalayacak. Alışverişi festivale dönüştüren COLIN’S, kampanyaya katılmak isteyenleri 2 Ekim’e kadar COLIN’S mağazaları ve colins.com’a davet ediyor.

Türkiye'de başlayan ve 2011 yılından bu yana hız kesmeden devam eden COLIN’S JeansFest aynı zamanda Rusya, Ukrayna, Romanya, Belarus, Fas, Gürcistan, Mısır, Irak ve Sırbistan'ta da gerçekleşecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL