• Geri dön

  • 1.160 Görüntülenme

  • 77 Haber

  • 1.441 İşletme görüntülenme


Yazın enerjisini jeanlerle buluşturan COLIN’S, sıcak günlerde de tarzından ödün vermeyenler için birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Yazın renkleriyle hayat bulan tasarımlar, özgür ruhlu COLIN’S severlerin tercihi oluyor.

Doğanın eşsiz güzelliği COLIN’S elbiselerinde hayat buluyor
Doğadan ilham alan çiçek baskılı elbiseler, nefes alan ferah kumaşlarla yaz gardrobunda başrolü üstleniyor. Sokak stili ile yazın enerjisini buluşturan şortlara feminen detaylarla bezeli tişörtler eşlik ediyor. Tercihini spor şık görünümden yana kullanmak isteyen kadınlar için ise keten şortlar yazın vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Dinamik tasarımlı tişörtler bu yazın yıldızı olmaya hazırlanıyor
COLIN’S birbirinden canlı renkleri yaratıcı tasarımlarla birleştirerek her tarza uygun kombin seçenekleri sunuyor. Tişörtler eğlenceli baskılar ve dinamik tasarımlarla dikkat çekerken; yaz sıcaklarının etkisi bermuda şortlarla hafifliyor. Klasik ve spor şıklığı bir arada seven erkeklerin tercihi ise kargo pantolonlar oluyor. Günün her saatine uyum sağlayan yaz esintili modeller COLIN’S mağazalarında ve www.colins.com.tr adresinde moda tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL