• Geri dön

  • 1.207 Görüntülenme

  • 78 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Doğaya saygı ilkesini kendisine rehber edinen COLIN’S, Ecologic Jean koleksiyonuyla çevre dostu bir yaklaşım benimsiyor. Sürdürülebilir tasarım ile kreatif parçaları buluşturan COLIN’S, aksesuarları ve etiketleri de aynı yaklaşımla hazırlıyor.

COLIN’S Ecologic Jean koleksiyonu ile her tarza uyan farklı kombinler sunarken su ve kimyasal kullanımını da yaklaşık yüzde 80 oranında azaltıyor. Sezonun trendlerini çevre duyarlılığıyla birleştiren markanın şık tasarımları indigoyla başlayan birçok farklı renk varyasyonu ile mükemmelleşiyor. Tutkulu renklerin doğaya dost tasarımla birlikteliği yeni sezon trendlerini yakalamak isteyenler için ekolojik seçenekler sunuyor. Doğa dostu materyaller ile göz alıcı tasarımların birleşimi eco-moda severlerin yeni sezon kombinlerinde başrolü üstleniyor.

Tarzından ödün vermeden doğaya saygılı

COLIN’S tasarımlarını doğada 2 yıl içinde kaybolan düğmeler, hayvan derisi ve zararlı kimyasal kullanımının sıfır olduğu jakronlar ve etiketler için geri dönüştürülmüş kraft kağıtlarıyla tamamlıyor. Sürdürülebilirlik hedefiyle çalışan marka ekolojik dengenin korunmasına katkı sağlarken göz alıcılığından da bir şey kaybetmiyor.

Ecologic Jean Koleksiyonu tüm COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr’de moda tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL