• Geri dön

  • 1.161 Görüntülenme

  • 78 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


COLIN’S’in geleneksel hale gelen ve her yıl heyecanla beklenen global kampanyası COLIN’S Jeans Fest, yeni sezonda herkesi festival coşkusuna ortak olmaya davet ediyor. “Hayat Sana Festival” mottosuyla düzenlenen kampanya 9 Eylül – 24 Ekim tarihleri arasında devam ediyor. COLIN’S’in her tarza uyan jean pantolonlarının yer aldığı festival, yeni sezonun jean fitleri ile birlikte daha da heyecan kazanıyor. Türkiye'de başlayan ve 2011 yılından bu yana hız kesmeden devam eden global festival aynı zamanda Rusya, Ukrayna, Romanya, Belarus, Fas, Gürcistan ve Irak'ta da gerçekleşiyor.

COLIN’S Jeans Fest kapsamında jean pantolon alışverişi yapan herkes 5 iPhone 12, 15 elektrikli scooter ya da 20 kulaklıktan birini kazanmak için çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Festival dönemi boyunca yapılan tüm jean pantolon alışverişlerinde, bir sonraki alışverişte geçerli olacak yüzde 20 indirim de kazanılıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler colins.com.tr üzerinden de alışveriş yapabiliyor.

Alışverişi festivale dönüştüren COLIN’S, gençleri ve kendini genç hissedenleri 24 Ekim’e kadar COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr’de bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL