• Geri dön

  • 1.350 Görüntülenme

  • 78 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


COLIN’S’in her yıl heyecanla beklenen global kampanyası COLIN’S Jeans Fest, yeni sezonda sevenlerine bir sürpriz yapıyor. Geçtiğimiz seneler sadece jean pantolon alışverişlerinde geçerli olan COLIN’S Jeans Fest kampanyasına bu sene tüm jean ürünler dahil oluyor.

Jean odaklı moda ürünleriyle gençlerin hayattan daha fazla keyif almasını hedefleyen COLIN’S, pantolon, şort, ceket gibi tüm jean ürünlerinde geçerli jean festivalini Türkiye’de 10 Eylül’de başlatıyor. 10 Eylül – 8 Ekim 2020 tarihleri arasında COLIN’S Jeans Fest kapsamında jean alışverişi yapan herkes, bir sonraki alışverişinde geçerli olacak indirimler kazanıyor. Bir jean ürünü alan COLIN’S severler yüzde 20 indirim kazanırken, iki ve üzeri jean ürünü alanlar ise yüzde 30 indirim kuponuna sahip oluyor. Kampanyaya katılmak isteyenler colins.com.tr üzerinden de alışveriş yapabiliyor.

Alışverişi festivale dönüştüren COLIN’S, gençleri ve kendini genç hissedenleri 10 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında mağazalarında ve colins.com.tr’de bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL