• Geri dön

  • 1.110 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Jean odaklı moda ürünleriyle gençlerin hayattan daha fazla keyif almasını hedefleyen COLIN’S, okula dönüş dönemini “Back to School” koleksiyonuyla karşılıyor. Sonbahara yakışan renkler dinamik tasarımlarla birleşerek dolaplarda başrolü üstlenirken, gençler okula havalı bir dönüş yapıyor.

Deri parçalardan şişme yeleklere kadar uzanan geniş ürün yelpazesi her gencin tarzına uygun ürünler sunuyor. Siyah, kemik ve gri tonlarının ağırlıklı olduğu “Back to School” koleksiyonuyla gençler okulda tarzlarını yansıtıyor.

Deri parçalar sonbahar kombinlerini tamamlıyor

Çizgi detaylı elbise ve pantolonlar kemik tonlarının hakim olduğu kazaklarla birleşerek serinleyen havalara geçiş için alternatif görünüm seçenekleri oluşturuyor. Mevsimin vazgeçilmezi deri etekler kolej tarzının tamamlayıcısı oluyor.

Triko kazaklar sezonun vazgeçilmezleri arasında yer almaya hazırlanıyor

Klasik ve spor şıklığını bir arada seven erkeklerin tercihi hırkalar her sezonun vazgeçilmezi jeanlerle buluşarak gençlerin tarzını özgürce yansıtmalarını sağlıyor. Okul döneminin olmazsa olmazı gömlekler eşsiz tasarımlarla birleşerek modern bir çizgi sunuyor.

COLIN’S, sezonun enerjisini yansıttığı havalı modelleri ile tüm mağazalarında ve colins.com.tr’de moda tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL