• Geri dön

  • 373 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Colin’s, umut ve heyecanla beklenen yeni yılı, tasarladığı özel ürünleriyle karşılıyor. Colin’s yılbaşı ürünleri, yeni yıl dileklerinin tutulduğu bu özel gecede ne giyeceğine ve sevdiklerine ne hediye alacağına karar veremeyenlere birbirinden farklı modeller sunuyor.

Yılbaşının ikonik renk ve desenlerine yeni bir soluk getiren Colin’s’in, yeşil, kırmızı, beyaz ve krem tonlarının hakim olduğu; çam ağacı, kardan adam, geyik ve kar taneleri figürlerinin yer aldığı hediyelik yılbaşı ürünleri; kazaklar, sweatshirler, bereler ve çoraplar içeriyor.

Işıltılı detaylarla süslenen jean gömlekler, pantolonlar, etekler ve elbiseler ise moda tutkunlarıyla buluşarak yılbaşı gecesinde kombinlerin parlamasını sağlıyor.

Yılbaşı ruhunu yaşatan bu koleksiyonun yanı sıra Colin’s’in tarzları tamamlayan aksesuarları ve parfümleri de bu yıl sevdiklerinin yüzünü güldürmek isteyenlerin yanında oluyor. Çeşitli kesim ve paça tiplerine sahip Colin’s jeanler ve parlak şişme montlar ise yılbaşını dışarıda geçirmenin heyecanı içinde olan moda severlerin kombinlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Yılbaşına dair tüm modeller ve daha fazlası Colin’s mağazalarında ve colins.com’da!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL