• Geri dön

  • 1.140 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


COLIN’S’in her tarza hitap eden kesimlere sahip yeni jean fitleri, kadınların özgür ruhunu stillerine yansıtmalarını sağlıyor. Yeni yılda gardıroplardaki yerlerini almaya hazırlanan fitler COLIN’S kadınlarının yılbaşı kombinlerinde başrolü üstlenirken; yılbaşı hediyesi arayışında olanların da yardımına koşuyor.

Son yılların vazgeçilmezi yüksek bel jeanler birbirinden farklı kesim ve paça tipine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. COLIN’S’in yeni fitlerindeki yüksek bel modellerinden Slouchy Fit, Mom Fit, Crop Mom Fit ve High Boy Fit daralan paça tarzıyla, Düz Fit ve Normal Fit modelleri ise düz paça tarzıyla kadınlara günün her saatinde eşlik ediyor. Jean pantolonda normal belden vazgeçemeyenler için ise Boyfriend Fit ve Dar Fit’in daralan paçaya sahip yeni tasarımları öne çıkıyor.

Yeni yılda yeni fitler ile yeni kombinler

Kadınların her haline uygun yeni fitlerin her biri kombinleri tamamlamak için en iyi jean seçeneği oluyor. COLIN’S yeni yıl kombinleri için jean tutkunlarını geniş renk yelpazesine sahip üst grup modelleriyle de buluşturuyor. Yeni yıl gecesinde fitlere eşlik edecek farklı örme stillerine sahip trikolar, kış mevsiminin motiflerini yansıtan kazaklar ve sweatshirtler ile kadınlar tarzını özgürce giyimine yansıtıyor. Yılbaşı gecesinin vazgeçilmez renklerine ve desenlerine sahip üst grup modellerinin her biri, COLIN’S kadın ve erkeklerine sevdiklerini gülümsetmek için hediye seçeneği de oluyor.

COLIN’S yeni fitler ve yeni yılın coşkusunu yansıtan üst grup modelleri, tüm COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr’de jean tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL