• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 79 Haber

  • 1.442 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin global moda markası Colin’s, Insider tarafından düzenlenmekte olan; dijital dönüşüme ve müşteri deneyimlerine yön veren öncü markaların belirlendiği Lift Awards 2023’te “En Proaktif Yeni Ürün Adaptasyonu” kategorisinde bu yıl da ödüle layık görüldü.

Dünyanın 24 ülkesinde 600’ü aşkın mağazasıyla Türkiye’nin global moda markası olan Colin’s, ülkemizin yazılım alanındaki ilk unicorn şirketi Insider tarafından 2019 yılından bu yana düzenlenmekte olan Lift Awards 2023’te “En Proaktif Yeni Ürün Adaptasyonu” kategorisinde ödül aldı.

Insider Kişiselleştirme Endeksi verileri doğrultusunda, dijital dönüşüm ve müşteri deneyiminde en iyilerin belirlendiği Lift Awards 2023’te, 27 ayrı kategoride ödüller sahiplerini buldu. Yapılan değerlendirmede şirketlerin iş süreçlerine çoklu kanalları entegre etme becerileri ve müşteri deneyimleriyle büyüme performanslarına kazandırdıkları ivme değerlendirildi. 20 Aralık tarihinde Maslak Uniq Hall’de Türkiye’nin lider markalarını buluşturan gala etkinliğine katılan Colin’s Global E-ticaret ve Outlet Operasyonları Grup Müdürü Deniz Göl, “Türkiye’nin ilk unicorn şirketi olan Insider tarafından son dört yıldır düzenlenmekte olan Lift Awards’ta kazananlar arasında olmaktan ve En Proaktif Yeni Ürün Adaptasyonu dalında ödüle değer görülmüş olmaktan dolayı mutluyuz. Geçtiğimiz sene de aynı etkinlik kapsamında ‘E-mail kanalında En Yüksek Etkileşim Oranı’ ödülünü almıştık. Son iki yıldır aldığımız bu ödüller, bugüne dek olumlu geri bildirimlerle zenginleştirdiğimiz müşteri deneyimi alanında projelerimizi gelecek dönemde çok daha ileri noktalara taşımak konusunda markamız adına eşsiz bir motivasyon oluşturdu” dedi.

Türkiye’nin ödüle doymayan global marka markası

Türkiye’nin jean odaklı global moda markası Colin’s, geçtiğimiz yıl Türkiye İtibar Akademisi tarafından 12’ncisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda “Jean/Kot” kategorisinde “En İtibarlı Marka” seçildi. İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin “2022 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödülleri”nde Altın Ödül’e layık görülen Colin’s, çalışan bağlılığı, iç iletişim ve işveren markası alanlarında iş dünyasının en prestijli ödüllerinden “The Stevie Awards”ta ise Altın Ödül’e değer bulunarak 2023’te Türkiye’den bu ödülü alan tek şirket oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL