• Geri dön

  • 3.278 Görüntülenme

  • 580 Haber

  • 1.930 İşletme görüntülenme


VODAFONE’DAN İSTANBULLULARA SINIRSIZ YOUTUBE HEDİYESİ

VODAFONE’DAN İSTANBUL’A YENİ NESİL KAPSAMA

Türkiye’nin en geniş 4.5G kapsamasına sahip operatörü Vodafone, İstanbul genelinde yaptığı ek yatırımlarla 4.5G kapasite değerlerini %20 oranında artırdı. Yeni Nesil Kapsama teknolojisini özel bir kampanyayla duyuran Vodafone, İstanbul’daki tüm bireysel müşterilerine YouTube’u sınırsız kullanma imkânı sunan Video Pass paketi hediye edecek.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, 4.5G’deki geniş kapsama gücünü yeni yatırımlarla artırmaya devam ediyor. En iyi dijital müşteri deneyimini sunma hedefiyle yatırımlarının %99’unu teknolojiye ayıran Vodafone, Mart ayından bu yana gerçekleştirdiği ek yatırımlarla İstanbul ilindeki 4.5G kapasite değerlerini %20 oranında artırırken, İstanbul nüfusunun %99,9’unu 4.5G şebekesiyle kapsamış oldu.

Vodafone’dan kesintisiz video deneyimi

Yeni Nesil Kapsama teknolojisi için özel bir kampanya da başlatan Vodafone, İstanbul’daki tüm bireysel müşterilerine YouTube’u sınırsız kullanma imkânı sunan Video Pass paketi hediye ederek, güçlendirilmiş 4.5G kapsamasıyla kesintisiz video deneyimini özgürce yaşatacak. Sınırsız YouTube hediyesi, Vodafone’a yeni gelen bireysel müşteriler için ilk 3 ay boyunca geçerli olurken, mevcut Vodafone bireysel müşterileri için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden alınabilecek ve 1 hafta süreyle geçerli olacak

Konuyu değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize en iyi dijital deneyimi yaşatma hedefiyle bağlantı hızımızı ve kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin 81 ilinde 23 bini aşkın 4.5G erişim noktasıyla en geniş 4.5G kapsaması sunan operatörüz. Baz istasyonlarımızın %96,5’ini 4.5G destekli hale getirdik. Halihazırda, Türkiye genelinde 17,8 milyonu aşkın aktif kullanıcıya 4.5G teknolojimizle hizmet veriyoruz. 4.5G altyapımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Mart ayından bu yana yaptığımız ek yatırımlarla İstanbul ilindeki 4.5G kapasite değerlerimizi %20 oranında artırdık. Yeni Nesil Kapsama teknolojimiz ile özel bir kampanya da başlattık. Buna göre, yeni gelen veya mevcut müşteri olarak ayırt etmeksizin, İstanbul’daki tüm bireysel müşterilerimize YouTube’u sınırsız kullanma imkânı sunan Video Pass paketi hediye edeceğiz. Böylece İstanbullular, güçlendirilmiş 4.5G kapsamamızla yaz boyunca sınırsız video deneyiminin keyfine varacak. Vodafone olarak, 4.5G kalitemizi ve kapsama gücümüzü artırmaya yönelik yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”

500 yeni satış noktası

İstanbul genelinde bayi kanalına yönelik yatırımlarını da artıran Vodafone, il genelindeki kapsama gücünü tüm müşterilerinin deneyimleyebilmesi için 500 yeni satış noktasını da ekosistemine dahil ediyor.

Şebekesinde %100 yenilenebilir enerji kullanan ilk ve tek operatör

Yaptığı yatırımlarda çevresel sürdürülebilirlik çalışmalarını da önceliklendiren Vodafone tüm şebeke ve ofislerinde tüketilen elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından satın alarak %100 yenilenebilir enerji hedefine planlanan tarihten 3 yıl daha erken ulaştı. Vodafone böylece, şebekesinin tamamında %100 yenilenebilir enerji kullanan ilk ve tek operatör oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL