• Geri dön

  • 1.494 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone ve Samsung, pazarlama dünyasının yeni trendlerinden ASMR’nin kullanıldığı kapsamlı bir iletişim çalışmasında bir araya geldi. Vodafone Flex’in sunduğu ödeme kolaylıklarıyla satışta olan yeni Samsung Galaxy S23 Ultra akıllı telefon için Kafa Radyo’da Nihat Sırdar’ın sunduğu “Nihat ile Sivrisinek” programında ASMR kutu açılışı yapıldı. Kampanya, radyonun yanı sıra açıkhava ve çeşitli dijital mecralarda da tüketiciyle buluştu.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, yenilikçi mecralarda hayata geçirdiği iletişim kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Vodafone’un Samsung işbirliğiyle gerçekleştirdiği son çalışmada, pazarlama dünyasının yeni trendlerinden ASMR (Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi) kullanılıyor. Genelde uyku, meditasyon veya rahatlama amacıyla dinlenen ses türünü ifade eden ASMR’nin merkezde olduğu kampanyada, Vodafone Flex’in sunduğu ödeme kolaylıklarıyla satışta olan yeni Samsung Galaxy S23 Ultra ürününe yönelik arzu ve hazzın öne çıkarılarak dikkat çekici kullanımlarla ürün ve ödeme kolaylıklarına ilişkin mesajların tüketicilere ulaştırılması hedefleniyor.

Radyoda yapılan ilk ASMR kutu açılışı

Kampanya kapsamında ilk etapta Kafa Radyo’da Nihat Sırdar’ın sunduğu “Nihat ile Sivrisinek” programında Samsung Galaxy S23 Ultra akıllı telefon için ASMR kutu açılışı yapıldı. Program, Kafa Radyo YouTube kanalında da eşzamanlı olarak yayınlandı. Radyoda yapılan ilk ASMR kutu açılışı niteliği taşıyan çalışmayla, dinleyicilere en eski ses platformunda ilk ASMR deneyimi sunmanın yanında ses ve görsel birleşimiyle tam bir ASMR deneyimi yaşatıldı. Programın anlık izleyici sayısı görüntü entegrasyonu esnasında ortalamanın 7 kat üzerine çıktı. Kampanya, radyonun yanı sıra açıkhava ve çeşitli dijital mecralarda da tüketiciyle buluştu.

Vodafone Flex’te peşin fiyatına 3 ayda ödeme imkânı

Samsung Galaxy S23 Ultra akıllı telefon, peşin fiyatına 3 ayda ödeme kolaylığı ve eski telefonunu getirenlere ek indirimler ile Vodafone Flex’ten satın alınabiliyor. Bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sağlayan Vodafone Flex ile müşteriler, zengin seçenekler arasından aradıkları ürüne kolayca ulaşabildikleri gibi, kendilerine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyorlar. Toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürünün yer aldığı Vodafone Flex dünyasında müşterilere 12 aya varan ödeme kolaylığı, ön ödeme imkânı, eski telefonu indirime ya da nakde dönüştürme fırsatı sunuluyor.

Yeni mecralar kullanıldı

Vodafone, yeni iletişim kampanyası kapsamında Spotify’da yayınlanan 8D Audio kutu açılışıyla bir ilki daha gerçekleştirdi. Spotify’da yayınlanan videolu reklamla ses platformuna görüntü de eklenerek platformun ilk ASMR kutu açılışı yapıldı. Vodafone ayrıca, sessiz mecralardan olan açıkhavada seçili üniteleri ilk kez seslendirdi. Böylece, QR içeren videonun canlı yayın marifetiyle ekranlara yansıması ve ekran önündeki tüketicinin QR kodu okutarak telefonundan duyduğu ses ile önündeki ekranda videoyu eşzamanlı deneyimlemesi mümkün oldu. Vodafone, bu yenilikçi kullanımlarına ek olarak YT, Meta, TikTok platformlarında ve karasal radyo kanallarında da ASMR odaklı yaratıcı çalışmalara imza attı.

Vodafone YouTube kanalında yayınlanan ASMR kutu açılış videosu için:
https://www.youtube.com/watch?v=B13LPAlvZqo

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL