• Geri dön

  • 279 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone Türkiye, ödeme uygulaması Vodafone Pay’de yeni bir kampanya başlattı. Mart ayında Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan müşteriler, Vodafone Pay Kart ile uygulama üzerinden Vodafone telefon faturası ödediklerinde 50 TL nakit iade kazanıyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, ödeme uygulaması Vodafone Pay ve ön ödemeli alışveriş kartı Vodafone Pay Kart’tan oluşan Vodafone Pay ürün ailesini yeni özelliklerle geliştirmeye devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında, Mart ayında Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan müşteriler Vodafone Pay Kart ile uygulama üzerinden Vodafone telefon faturası ödediklerinde 50 TL nakit iade kazanıyor. Mart ayından önce Vodafone Pay uygulamasına kayıt olmuş kullanıcılar Vodafone Pay Kart ile uygulama üzerinden Vodafone telefon faturası ödediklerinde 250 TL’ye kadar olan ödemelerinin %10’u kadar, 250 TL ve üzeri yüklemelerinde ise 25 TL nakit iade kazanıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone Pay uygulamamızı her geçen gün geliştiriyoruz. Yeni kampanyamızda, Mart ayı içinde Vodafone Pay uygulamasına ilk kez kayıt olan müşterilerimize, Vodafone Pay Kart ile uygulama üzerinden Vodafone telefon faturası ödediklerinde 50 TL nakit iade kazandırıyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Yüklemeler Nisan’ın ilk yarısında yapılacak

Mart sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında kazanılan ödül, fatura ödeme işleminin yapıldığı ayı takip eden ayın ilk 2 haftası içinde kullanıcıların hesaplarına yüklenecek. Nakit iade hak kazanan müşterilere 1-14 Nisan tarihleri arasında hediye yüklemeleri yapılacak. Hediye yüklemeleri yapılan tarihler arasında müşterinin hesabında en az 1 adet Vodafone Pay Kart’ının aktif olması gerekiyor. Kazanılan nakit iade, tüm e-ticaret alışverişlerinde ve fiziksel kart ile mağaza içi harcamalarda kullanılabiliyor.

Vodafone Pay hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi için https://www.vodafonepay.com.tr/ adresi ziyaret edilebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL