• Geri dön

  • 3.318 Görüntülenme

  • 580 Haber

  • 1.930 İşletme görüntülenme


VODAFONE’LULAR 2021’E GİRERKEN 14,4 MİLYON GB MOBİL İNTERNET KULLANDI

VODAFONE’LULAR YENİ YILI
KESİNTİSİZ İLETİŞİMLE KARŞILADI

Vodafone’lular, 2021’e girerken sevdikleriyle bol bol haberleşmenin keyfini yaşadı.

Salgın tedbirleri kapsamında yeni yılı evlerde karşılayan Vodafone aboneleri, 272 milyon dakika konuştu, 57 milyon SMS gönderdi ve 14,4 milyon GB mobil internet kullandı.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, salgın tedbirleri kapsamında evlerde kutlanan yılbaşında müşterilerine doyasıya iletişim kurmanın keyfini yaşattı. Türkiye genelinde 24,1 milyon mobil abonesi bulunan Vodafone’un yılbaşı tatili süresince gerçekleşen GSM trafiğine ilişkin açıkladığı verilere göre, Vodafone’lular, 31 Aralık 2020 ve 1 Ocak 2021 tarihlerini kapsayan 2 günde toplam 272 milyon dakika konuştu, 57 milyon SMS gönderdi ve 14,4 milyon GB mobil internet kullandı. Vodafone’luların yılbaşı tatili süresince mobil internet kullanımı geçen yıla göre %31 arttı. Vodafone’lular, yılbaşında sosyal medya, video ve TV uygulamalarında toplam 9 milyon GB, iletişim uygulamalarında ise 550 bin GB kullandı. Vodafone’un dijital platformlarda sınırsız kullanım imkânı veren paketleriyle, Vodafone müşterileri gönül rahatlığıyla güvenilir internet erişiminden faydalandı.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Doğu Kır, şunları söyledi:

“Bir teknoloji iletişimi şirketi olarak, müşterilerimize dijital dünyanın olanaklarını en iyi deneyimle sunmaya devam ediyoruz. Bu yıl salgın tedbirleri kapsamında yeni yılı evlerde karşıladık. Yeni yıl coşkusunu dijital platformlar üzerinden paylaştık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Vodafone olarak dijital teknoloji çözümlerimiz ve geniş kapsama gücümüz ile müşterilerimizin yanında olduk ve kesintisiz iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşıladık. Müşterilerimiz yılbaşı tatilinde toplam 272 milyon dakika, 57 milyon SMS ve 14,4 milyon GB mobil internet kullandı. Bu vesileyle, tüm halkımızın yeni yılını kutluyoruz.”

En yoğun trafik İstanbul’da yaşandı

Yılbaşında en çok konuşan iller sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Konya, Adana, Samsun ve Mersin olurken; en çok SMS gönderen iller İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, İzmir, Bursa, Konya, Adana, Antalya, Van ve Samsun; en çok mobil internet kullanan iller de İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Şanlıurfa, Antalya, Konya, Kocaeli, Adana ve Samsun oldu.

En çok aranan ülke Almanya oldu

Vodafone’luların yılbaşında en çok aradığı ülkeler sırasıyla Almanya, KKTC, Afganistan, Mısır, İngiltere, Fransa, Hollanda, İrlanda, Yunanistan ve Belçika; en çok SMS gönderilen ülkeler ise KKTC, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Rusya, Türkmenistan ve Azerbaycan oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL