• Geri dön

  • 588 Görüntülenme

  • 585 Haber

  • 1.932 İşletme görüntülenme


Vodafone, 16 yaş altı çocuğuna ilk hattını alacak aileler için geliştirdiği İlk Hattım tekliflerini piyasaya sundu. Aşım yapmayan ve çocuklara özel marka ortaklıklarıyla birlikte gelen teklifler, her ay tarife fiyatına ek 80 TL’ye varan indirimlerle sunuluyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone, 16 yaş altı çocuğuna ilk hattını alacak aileler için geliştirdiği yeni İlk Hattım tekliflerini duyurdu. Her ay tarife fiyatına ek 80 TL’ye varan indirimlerle sunulan teklifler, hem çocukların hem ebeveynlerin ihtiyaç ve isteklerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Durma özelliği sayesinde aşım yapmayan İlk Hattım teklifleri, ailelerin bütçesini düşünen marka ortaklıklarıyla birlikte sunuluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Araştırmalara göre, 8-16 yaş arası çocukların %50’si akıllı telefon kullanıyor. Diğer yandan, ebeveynlerin %71’i cihaz almanın, %55’i de internete bağlanmanın pahalı olduğunu düşünüyor. Dolayısıyla, bu yaş grubu için cihaz alırken en önemli kriter uygun fiyat oluyor. Vodafone olarak her yaştan müşterimizi dijital dünyanın kolaylıklarıyla tanıştırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda 16 yaş altındaki çocuklarına ilk kez hat alacak aileler için özel teklifler geliştirdik. ‘İlk Hattım’ olarak isimlendirdiğimiz bu tekliflerle hem çocukların hem ebeveynlerin ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya odaklandık. Avantajlı fiyatları ve ailelerin cebini düşünen marka ortaklıkları ile dikkat çeken tekliflerimizin, çocukları için güvenilir ve uygun fiyatlı tarife arayan ebeveynler tarafından tercih edileceğine inanıyoruz. Vodafone olarak, avantajlı ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Çocuklara özel marka indirimleri

Vodafone İlk Hattım teklifleri, çocuklara özel marka indirimleriyle ailelerin bütçesine destek oluyor. Buna göre, İlk Hattım müşterileri Novakids’te %25, KFC Çocuk Menüsü’nde 70 TL ve sinema biletinde 50 TL indirimden yararlanabiliyor. Faturalı tarifelerde 80 TL’ye varan indirimler de sunuluyor.

Çocuklara YouTube üyeliği ayrıcalığı

Google’ın 2021 tarihli araştırmasına göre, 16 yaş altındaki gençlerin en çok video tükettiği platform olarak YouTube birinci sırada yer alıyor. 13-16 yaş aralığındaki gençlerin %98’i YouTube üzerinden içerik tüketmeyi tercih ediyor. Bu gençlerin %68’i YouTube’un geleceğe yönelik yetenek ve beceriler kazanmasına, %80’i ise merak ettiği bir konuda bilgi edinebilmesine destek olduğunu belirtiyor. %70’lik bir kesim de YouTube’da yeni trendleri takip etmesine yarayacak içerikleri tükettiğini söylüyor. Bu verilerden yola çıkan Vodafone da İlk Hattım teklifleri kapsamında YouTube Premium ve YouTube Kids dahil olmak üzere 3 ay ücretsiz üyelik veriyor.

Çocuklara özel akıllı saatler

Vodafone’un çocuklara özel teklifleri kapsamında TCL MT40, TCL MT42, Bilicra Vision, Bilicra Connect gibi çeşitli akıllı çocuk saati modelleri sunuluyor. Bu saatler, faturaya ek 12 ay ödeme kolaylığıyla satın alınabiliyor. Vodafone ayrıca, 3 GB mobil internet, 500 SMS ve 500 dakika içeren Akıllı Çocuk Saati 3 GB Tarifesi’ni taahhütsüz olarak 150 TL’ye, taahhütlü olarak da aylık 60,9 TL’ye sunuyor. Bildirim takibi, alarm, sesli ve görüntülü arama yapabilme, adımsayar ve uyku takibi gibi pek çok özellik içeren akıllı çocuk saatleriyle ebeveynler çocuklarını anlık takip ederek güvende olduklarından emin olabiliyor.

Vodafone İlk Hattım tarifeleri hakkında ayrıntılı bilgi için vodafone.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL